Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2021. szeptember 23.
A Stranger Things 4. évada csak jövőre érkezik…

A Stranger Things 4. évada csak jövőre érkezik…

Megfilmesítés

A világjárvány nem meglepő módon tévésorozatok egész sorának forgatási munkálatait és ütemezését zúzta szét: így sajnos a Netflix-közönség kedvenc Stranger Things-ét is. Bár a nézettségi rekordot döntő harmadik évad befejezése után nem sokkal kihirdették, 2021-ben érkezik a folytatás, a koronavírusnak hála, sajnos csak jövőre térhetünk vissza Hawkins városába, és izgulhatunk kedvenc gyermekcsapatunk sorsáért.

Öröm az ürömben azonban, hogy a Netflix időközben megörvendeztette a rajongókat néhány hosszabb-rövidebb előzetessel, így már nem kell aggódnunk Hopper seriff esetleges halála miatt, és abban is biztosak lehetünk, hogy a negyedik évadban is jelen lesz minden, ami miatt annyira szeretjük a sorozatot: hamisíthatatlan 80-as évek hangulat, természetfeletti lények, és persze feszült izgalom!

A Cartaphilus Könyvkiadó azonban idénre is készült valamivel a rajongóknak: előrendelhetővé vált a harmadik hivatalos Stranger Things-regény, a Robin a világ ellen!

A középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon. A fiatal lány rádöbben, hogy osztálytársa, Tammy Thompson iránti érzései messze túllépnek a barátságon, szerelme azonban az üresfejű és kiakasztó Steve Harrington után epekedik.

Miután Hawkinsban a melegek pusztán mendemondák szintjén léteznek, Robin egyre inkább úgy érzi, hogy csak valahol messze innen lehet önmaga. De hogyan menekülhetne el akár egy nyári vakáció erejéig engedély, pénz és társ nélkül? Hawkins legfurább lánya egész eddigi életében a beilleszkedéssel próbálkozott. Itt az ideje kitörni.

A Stranger Things közönségkedvenc karakterét megelevenítő Robin a világ ellen magával ragadó felnövéstörténet arról, hogy egyetlen embernek kell minket elfogadnia - saját magunknak.

Robin a világ ellen

Robin a világ ellen

Stranger Things

A. R. Capetta
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.11.05.
A középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon.

Korábbi hivatalos Stranger Things-regények:

Gyanakvó elmék

Gyanakvó elmék

Stranger Things

Gwenda Bond
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Carta Light
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. T
A sötétség fejedelme
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A sötétség fejedelme

Stranger Things

Adam Christopher
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
1984. december, Hawkins. Jim Hopper rendőrfőnök egyetlen vágya egy csendes karácsonyeste eltöltése Tizivel, de örökbe fogadott lánya keresztülhúzza számítását. A lány egy New York feliratú kartondobozt húz elő a pincéből, és záporozni kezdenek az igazán fogós kérdések.