Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
szeptember 13.
A szirmokba zárt szavak szerzőjének új könyve végre magyar fordításban!

A szirmokba zárt szavak szerzőjének új könyve végre magyar fordításban!

Könyvajánló

Immár a magyar olvasók is élvezhetik Holly Ringland legújabb regényét, amit Esther Wilding hét bőre címmel találhatnak meg a kíváncsi érdeklődők!

A történet Aura Wilding rejtélyes halála köré épül, amit szeretett nővére, Esther próbál megfejteni Aura régi naplója és az abban talált titokzatos képek, és rövid versecskék alapján. Ahhoz viszont, hogy mindenre fény derülhessen, Esthernek hosszú útra kell indulnia elhagyva Tasmania biztonságot nyújtó, otthoni légkörét és elutaznia a világ másik végére, egészen Koppenhágáig, majd később a Feröer szigetekig. Útján az Aura által hátrahagyott történetek vezetik: hét tündérmese fókatündérekről, hattyúkról és nőkről. A nyomokon keresztül Esther átélheti nővére múltbéli fájdalmait és sajátjaival is küzdelmesen szembe kell néznie.

Esther Wilding hét bőre
Toplista

Esther Wilding hét bőre

Holly Ringland
Alexandra Kiadó (A), 2024.08.08.
Egy év telt el azóta, hogy Aura Wilding a tengerbe sétált Tasmania partjainál, és hozzátartozói azóta is hasztalan próbálkoznak megbirkózni elvesztésével. Miután Esther Wilding hazatér, hogy családjával együtt emlékezzen meg nővéréről, szülei rábízzák Aura naplóját, amelyben hét fotó látható, mellettük pedig rövid, rejtélyes versikék,

„Egy gyönyörű történet a veszteségről, a gyászról, a testvériségről, a családról és a megbocsátásról. Ha Ausztráliában játszódó természeti képek ábrázolásáról van szó, Holly Ringland kétségkívül a kedvenc szerzőm.”

Ebben a legújabb művében Ringland ügyesen ötvözi a rejtély és a mesevilág elemeit, erős női karaktereket állítva középpontba. A regény a testvéri szeretet határtalanságát, a sebezhetőséget és a bátorságot ünnepli, és azt, hogy az élet milyen mélyen megváltozhat, amikor merjük megélni a gyász és az öröm teljes spektrumát. Még rövid hullámvölgyeivel együtt is, Az Esther Wilding hét bőre egy élvezetes olvasmány, amelyet áthat a folklór, a mitológia és a rejtély, és amely a családi szeretet és odaadás erejéről, valamint az önismeret útjáról mesél.

„Mindent megtettem, hogy kiélvezzem ezt a könyvet és lassan olvassam el... és nem sikerült, mert Holly Ringland egy újabb lapozgatót írt! Egy nagyon megható történet rejtett traumákról és titkokról, gyászról, bátorságról, megbocsátásról, családról és arról, hogy az igazság, bármennyire is menekülünk előle, mindig segít a gyógyulásban. Pompás, érzékletes és megrendítő írás Hollytól, mint mindig.”

Ha pedig nagy rajongója voltál a Holly másik nagysikerű történetének, A szirmokba zárt szavak-nak, akkor még egy izgalmas hírünk van számodra: Elkészült a sorozatadaptáció Sigourney Weaver főszereplésével, szóval a papírra vetett betűk mellett most már a TV képernyőjén keresztül is élvezheted a virágnyelvek titokzatos üzeneteit!