Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. november 13.
Ajándékozz kivételes szakácskönyveket karácsonyra!

Ajándékozz kivételes szakácskönyveket karácsonyra!

Könyvajánló

Könyvet ajándékozni mindig öröm, ajándékba kapni pedig egyenesen élvezet! És mi lehetne szebb karácsonyi ajándék, mint egy különleges, gyönyörű szakácskönyv? Az Alexandra Kiadó újdonságai között számos kivételes kötetet találsz, amit szívesen teszel majd a fa alá szeretteidnek. Persze, ha kibírod addig, hogy ne próbáld ki a bennük található ínycsiklandó recepteket!

Az utánozhatatlan francia konyhaművészet bemutatására két könyvújdonságunk is vállalkozik. A Párizs, je t’aime című francia gasztrokalauzban mindent megtalálnak a francia konyha szerelmesei! A Franciaország különböző vidékeiről származó 100 recept között a közkedvelt klasszikusok – quiche lorainne, a kakas borban, a créme brulée – mellett ott a helye a bisztrókonyha és az észak-afrikai gasztronómia újraértelmezett ételkülönlegességeinek is – a világ legérzékibb városában elkapott impressziókkal tálalva. Különleges alkalmakra pedig hat menüsort is ajánl a könyv, melyekkel azonnal elcsábíthatjuk vendégeink szívét – egyenesen Franciaország fővárosába! A FERRANDI: A konyhaművészet nagykönyve – A francia csúcsgasztronómia iskolája pedig a méltán híres francia gasztroiskola tanárainak útmutatásával segít, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen. A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig, mintha csak élőben segítenének bennünket a szakácsmesterség legjobbjai.

Párizs Je t"aime
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Párizs Je t'aime

A francia szakácskönyv

Svenja Mattner-Shahi, Britta Welzer
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.18.
Oh lá lá!
Együnk úgy, ahogy az ínyencek - a gasztronómia szülőhazájában
Párizs a szerelem városa. És mivel a szívhez közismerten a gyomron keresztül vezet az út, a francia konyha szerelmesei mindent megtalálnak ebben a csodálatos gasztrokalauzban, ami szem-szájnak ingere.
Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Paris

Ferrandi, Michel Tanguy
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.20.
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!
Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

Bohókásabb, varázslatos élményre vágysz? Ez sem akadály! Aurélia Beaupommier Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek című receptes könyve kedvenc meséink és fantasytörténeteink világába repít bennünket. Szívesen kortyolnál Harry Potter vajsöréből? Esetleg megirigyelted Paige Halliwell tortácskáit? Ez a könyv A hobbittól Vonka Vilmosig, Nostradamustól a Szellemirtókig, Harry Pottertől Eragonig a varázslatos világok legkülönfélébb édességeit vonultatja fel, hogy sütögetés közben mostantól te is mágusnak érezhesd magad!

Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek

Aurélía Beaupommier
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.12.
Harry Potter vajsöre Farkasember-popcorn Paige Halliwell tortácskái Shrek barátja, Mézi Energiagolyók a Dungeons and Dragonsból Az üresek szemei Vándorsólyom kisasszonytól
A hobbittól Vonka Vilmosig, Nostradamustól a Szellemirtókig, Harry Pottertől Eragonig a varázslatos világok legkülönfélébb lakói kínálják számodra kedvenc édességeiket.

Ha pedig hazaira vágynál, válaszd különleges könyveinket Magyarország talán legkifinomultabb szépérzékével megáldott vállalkozóitól. Vesd bele magadat a valós és elképzelt esküvők felejthetetlen világába Lengyel József sztárcukrásszal, vagy találd meg a mindennapok szépségeit a Laura Virág és a Cloē Home Studio megálmodójával, Muszula Tímeával! Tökéletes ajándékkönyvek minden alkalomra!

Torta és karamell
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Torta és karamell

Lengyel József
Alexandra Kiadó (A), 2020.06.22.
Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden változott körülötte: az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált. Ám a lényeg változatlan: szeretet és személyesség.
Szépségek és finomságok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szépségek és finomságok

Muszula Tímea
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott.