Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. szeptember 7.
Az első önéletrajz az összmagyarság összetartozását hirdető Nélküled szerzőjétől, Nyerges Attilától

Az első önéletrajz az összmagyarság összetartozását hirdető Nélküled szerzőjétől, Nyerges Attilától

Előrendelhető újdonság

Egyenes gerinccel – talán legjobban ezzel a hitvallással lehetne jellemezni Nyerges Attilát, az Ismerős Arcok frontemberét, aki elvei mellett mindig kitartva, hosszú évtizedek munkájával jutott a csúcsra zenekarával, és alkotta meg a határon inneni és a határon túli magyarság összetartozását hirdető Nélküledet.

Most a rajongók betekintést nyerhetnek az énekes-dalszerző egészen rendkívüli életútjába: az Alexandra Kiadó gondozásában Egy ismerős arc címmel érkezik Nyerges Attila önéletrajza.

A kommunizmusban sokat szenvedett családja örökítette rá az életében meghatározó szerepet játszó polgári-konzervatív szemléletet, és már egészen kis korától fogva ennek megfelelően éli életét. A gyermekkorában belé ivódott vidéki tisztesség és a fővárosi lehetőségek gazdagsága egészen kivételes elegyet hozott létre. Ennek köszönheti sikereit, és a szüleitől, nagyszüleitől örökölt tartás nem hagyta elsüllyedni a rendszerváltozás után ölünkbe hullott nagy szabadságban.

Az Egy ismerős arc oldalain Nyerges Attila nyíltan mesél élete tragikus eseményeiről, sorsfordító erdélyi útjáról és súlyos motorbalesetéről.

„Mindaz, amit e könyvben elmesélek, nem más, mint visszatekintés az elmúlt fél évszázadra annak reményében, hogy azt a bizonyos hidat – »tiszta szavakból« – tovább építhetem.”

Az Egy ismerős arcban nem csupán Nyerges Attila vall magáról, hanem zenésztársai is megszólalnak. Az ő történeteikből rajzolódik ki a hiteles kép az összmagyarságot megszólító dalok szerzőjéről: meglehetősen zárkózott személyiség, viszont akit egyszer közel enged magához, amellett tűzön-vízen át kitart. A marcona külső mélyen érző szívet takar.

Az önéletrajz előrendelhető – 30% kedvezménnyel – kizárólag az Alexandra Kiadó és a Moobius oldalain 2022. augusztus 31-től. Az előrendelők az országban elsőként kapják majd kézhez példányaikat, már a hivatalos megjelenés (2022. október 18.) előtt.

Egy ismerős arc
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Egy ismerős arc

Nyerges Attila, S.Tóth János
Alexandra Kiadó (A), 2022.10.18.
"Mindaz, amit e könyvben elmesélek, nem más, mint visszatekintés az elmúlt fél évszázadra annak reményében, hogy azt a bizonyos hidat - tiszta szavakból - tovább építhetem."