Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. augusztus 27.
BB Easton, a 44 fejezet-könyvek szerzője válaszol a magyar olvasók kérdéseire

BB Easton, a 44 fejezet-könyvek szerzője válaszol a magyar olvasók kérdéseire

Interjú

A siker sok embert megváltoztat, ezt tudjuk – de nem BB Eastont, a 44 fejezet-könyvek szerzőjét! Az írónő – akinek 44 fejezet 4 férfiról című könyve alapján a Netflix elsöprő népszerűségű sorozatot készített – nemzetközi sikerei ellenére is megőrizte bájos közvetlenségét, cserfes személyiségét. Nem is csoda, hiszen legújabb videóinterjújában elmesélte, hogy oly’ sokáig érezte élete során, hogy nem lehet önmaga, hogy most esze ágában sincs megváltozni!

44 fejezet 4 férfiról

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.

BB Easton a Pioneer Books felkérésére megválaszolt néhány olyan kérdést, amely a könyvsorozat olvasása és a Vágyak/Valóság többszöri újra nézése során felmerült szerkesztőségünkben – és a visszajelzések alapján hazai olvasóinkban is…

Az eredmény pedig magáért beszél: közel negyedóra érdekes, vicces és tanulságos történet igazi BB Easton stílusban!

Szeretnéd megtudni, ki ihlette meg az egykori iskolapszichológust, hogy regénnyé alakítsa személyes naplóját; tetovált rosszfiúkban bővelkedő múltja után mit gondol a boldog házasság titkának; és egyáltalán mi köze egy hangos játszóháznak a Vágyak/Valóság erotikus drámasorozathoz? Kattints a videóra, és mind megtudod!

A világ talán legszókimondóbb iskolapszichológusaként számon tartott BB Easton éveken keresztül igyekezett feldobni a szexuális életét, majd végső elkeseredésében naplóírásba fogott. Ám nem az unalmasnak ítélt mindennapjairól és a jóképű, de távolságtartó férjéről kezdett írni: naplóbejegyzéseiben forrófejű, tetovált expasijai elevenedtek meg – azok a férfiak, akikkel fiatalkorában megélte a szenvedélyt, és akik persze sok fejtörést okoztak. A múlttal folytatott képzeletbeli viszony azonban nem sokáig maradhatott a nő titka – férje ugyanis ráakadt a naplóra, és láss csodát, bevállalósabb lett tőle…

A forró történet a Netflix figyelmét sem kerülhette el: Vágyak/Valóság címmel készítettek minisorozatot a cseppet sem átlagos szerelmi történetből. A feldolgozás elsöprő sikerrel debütált, megjelenése után hetekig vezette a streamingszolgáltató nemzetközi és hazai toplistáját.

A Pioneer Books gondozásában legutóbb a 44 fejezet-sorozat első része, A Csontarcú vált elérhetővé a magyar olvasók számára, és hamarosan – nagy sebességgel – érkezik a folytatás is… Ugye ti is várjátok?

A Csontarcú

A Csontarcú

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
1997-ben minden bizonnyal Ronald "Knight" McKnight, a Csontarcú számított a legelvetemültebb és legkiismerhetetlenebb srácnak a Peach State Középiskolában... sőt talán az egész földkerekségen. Knight mindenkit gyűlölt, kivéve engem, BB-t a szemtelen, nagyszájú punkcsajt, akinek pont mellette volt a szekrénye a folyosón.
A sebesség megszállottja

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.09.06.
44 fejezet
Ronald "Knight" McKnight teljesen megszállott volt. Mindenáron birtokolni akart, egy igazi pszichopata. Ennek ellenére fülig beleszerettem... és teljesen összeomlottam, amikor tengerész­gyalogosnak állt. Mielőtt lelépett volna, azt mondta, találjak jobb pasit magamnak ám én mégsem így tettem. Hanem belebotlottam Harley-ba.
A rocksztár

A rocksztár

B.B. Easton
Pioneer Books, 2022.03.29.
44 fejezet
1999-ben találkoztam az én szőke hercegemmel. A magas, tetovált, őrülten jóképű srác nem fehér lovon jött, hanem basszusgitáron játszott a hírnévre szomjazó Phantom Limb nevű bandában. De kellett nekem. Rögtön tudtam, mihelyt rám villantotta szégyenlős mosolyát. És ezt ő is tudta. Hansel "Hans" Oppenheimernek ami a szívén, az a száján, ráadásul dalszövegeket írt rólam.
Az öltönyös

Az öltönyös

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
"Mióta buksz az öltönyös pasikra? Eddig csak azok tetszettek, akik úgy néznek ki, mint akik öltönyös férfiakat rabolnak ki. Fegyverrel."
Ez volt az igazság. 2003-ra elég nyilvánvalóvá vált, hogy milyen pasik az eseteim. Szívemen a tetoválás: Rendes srácok kíméljenek! Pont ezért kellett parkolópályára raknom Ken Eastont.