Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
február 16.
Britney Spears önéletrajzi könyve többmilliós eladást produkál

Britney Spears önéletrajzi könyve többmilliós eladást produkál

A könyves világ hírei

Britney Spears tavaly októberében megjelent memoárja hatalmas sikert aratott pár hónap leforgása alatt. A bennem lévő nő világszintű népszerűsége következtében csak az Egyesült Államokban több mint kétmillió példányt adtak el belőle, így ezzel párhuzamosan a könyv hamar első helyezettként tündökölt számos neves lista élén. Több hónapig tartotta a The New York Times bestseller ranglistáján az első helyet, míg az Apple Books 2023-as listáján másodikként tűnt fel.

Az életrajzi mű sikeressége egyrészt Britney Spears támogatói bázisának köszönhető, akik évtizedek óta nyomon követik a művésznő életét és munkásságát, másrészt pedig annak a ritka esetnek, amikor Britney végre saját maga meséli el göröngyös életútját. Ugyanis hiába az állandó reflektorfény és popularitás, Britney hangját számtalanszor fojtották el és akadályozták kibontakozásában. A bennem lévő nő ezúttal teret kínál, hogy első kézből olvashassuk Britney történetét, amelyet ezúttal nem torzít el a média és a szenzációhajhászat világa, így élete valósághű és olykor megrázkódtató narratíváját ismerhetjük meg. Könyvében mesél az életét beárnyékoló tragédiák sorozatáról, a családjában generációkon átívelő romlottságról és a belső küzdelmeiről, melyet mindennap egy békésebb élet reményében vívott, és vív a mai napig. Beszél továbbá zenei pályájáról, szerelmi életéről, a családjáról és az anyaságról. Történetét kicsi korától kezdve tárja elénk, a kísérletező fázistól egészen a popkultúra sikeres és meghatározó alakjáig.

A bennem lévő nő

A bennem lévő nő

Britney Spears
Alexandra Kiadó (A), 2023.
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

Ajánljuk ezt a könyvet a Britney-dalok szerelmeseinek és azoknak is, akik a szubjektív vélemények halmazából nem látták tisztán az énekesnő valóját; azoknak, akik inspiráló sorsokból építkeznek, és azoknak, akiknek szintén elnyomták a hangját, osztozva a kilátástalanság szorongató érzésén.