Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. október 10.
Cserhalmi Dániel az M5 Libretto című műsorában mesélt legújabb könyvéről, a Szibériai csapdáról

Cserhalmi Dániel az M5 Libretto című műsorában mesélt legújabb könyvéről, a Szibériai csapdáról

Könyvajánló

Hamarosan megjelenik Cserhalmi Dániel második ÁVH-regénye, a Szibériai csapda. Ennek örömére a szerző az M5 csatorna kulturális és művészeti magazinjában, a Librettóban mesélt munkásságáról és regényírói tapasztalatairól. A teljes beszélgetés megtekinthető az MTVA médiaarchívumában, a gombra kattintva:

gomb_01.png

A Szibériai csapda ismét a Rákosi-korszak politikai leszámolásokkal teli világába repíti az olvasót. Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés. Öngyilkossági kísérlete nem sikerül, és már az alkohol sem hoz megnyugvást. Nincs mese: családjával együtt el kell hagynia az országot. De vajon lehetséges-e a szökés – a disszidálás – a besúgók láthatatlan hadserege közepette? Tud-e még bízni bárkiben is? Félreállíthat-e az útból mindenkit?

Szibériai csapda
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szibériai csapda

Cserhalmi Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.11.
Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés.