Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 3.
Elhalasztották a Nő az ablakban filmmegjelenését

Elhalasztották a Nő az ablakban filmmegjelenését

A The Hollywood Reporter értesülése szerint 2020-ra módosították a Nő az ablakban című film eredetileg idén októberre tervezett megjelenését. A feldolgozásért felelős Fox 2000 stúdió, amely időközben a Disney részévé vált, a napokban tartotta meg a film tesztvetítését, majd a közönség reakciója után az újraforgatás mellett döntött. Joe Wright rendező öt további forgatási napot jelölt ki, a film elkészültét azonban lassítja, hogy a főszereplő Anna Foxot alakító, hatszoros Oscar-díjjelölt színésznő, Amy Adams jelenleg egy másik forgatáson dolgozik. A stúdió vezetője, Elizabeth Gabler a következőképpen nyilatkozott a változásokról:

„Egy nagyon összetett történettel van dolgunk, éppen ezért döntöttünk a nagyon korai tesztvetítés mellett. Szeretnénk a legtöbbet kihozni belőle, és ebben a Disney maximális támogatását élvezzük.”

A Nő az ablakban egy lakásából ki nem mozduló, szomszédait kémlelő nő története. Anna egy nap meglát valamit az ablakból, amitől amúgy is ingatag lelkivilága omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait? A. J. Finn világsikerű regénye sztárszereposztással kerül majd a filmvászonra. Amy Adams mellett feltűnik Gary Oldman, Julianne Moore és a szuperhős-univerzumból ismert Anthony Mackie is.

Nő az ablakban

Nő az ablakban

A.J. Finn
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.