Nincs engedélyezve a javascript.
385x385_rgb_01-1.jpg
Lux Kiadó
2023. július 21.
Elindult a Lux Világ oldala!

Elindult a Lux Világ oldala!

Kultúra és életmód
tibet_g8550477af_1280.jpg

A Lux Kiadó küldetése, hogy összegyűjtse azokat a személyiségfejlesző könyveket, amelyek valódi segítséget nyújthatnak a mindennapjainkban. Vallásoktól, hitrendszerektől függetlenül válogatjuk össze a tanulságos, személyiséget formáló történeteket, tanításokat, módszereket. Gondosan vizsgáljuk a kéziratokat és a könyveket, hogy csak olyan kerüljön a kiadó gondozásába, amely a spirituális útkeresők, fejlődésre elhivatott emberek számára segítséget nyújthat.

Gyógyító kristályok

Gyógyító kristályok

Karen Frazier
Lux Kiadó, 2023.05.04.
Teremts pozitív változást az életedben a kristályok erejével! Szomorú esemény történt, amit nem vagy képes feldolgozni? Segítségre lenne szükséged a mindennapi nehézségek leküzdéséhez? Békére vágysz, és a boldogságot keresed? Kövesd a Gyógyító kristályok útmutatásait a teljesebb életért!
Hét év Tibetben

Hét év Tibetben

Heinrich Harrer
Lux Kiadó, 2023.08.24.
1944. A világot ötödik éve borítja lángba és vérbe a második világháború. Az osztrák hegymászó, Heinrich Harrer és társai 1939 óta brit hadifogságban vannak Indiában, míg végül a sokadik szökési kísérletük sikerrel jár, és a Himaláján keresztül Tibetbe, majd a tiltott fővárosba, Lhászába jutnak. Harrer nagy és vészterhes idők tanúja lesz az itt töltött évek alatt: az épp trónjára lépő XIV.
Érzelmileg egészséges spiritualitás

Érzelmileg egészséges spiritualitás

Ismerd meg magad, hogy megismerhesd Istent!

Peter Scazzero
Lux Kiadó, 2023.11.01.
Mi hiányzik az életedből? Peter Scazzero saját kárán tanulta meg, hogy érzelmileg éretlenül nem érheti el a valódi spirituális érettséget.
Földmentők

Földmentők

Colin Butfield, Jonnie Hughes
Lux Kiadó
A Föld és az emberiség válaszút előtt áll. A következő tíz év során vagy tovább romboljuk az élővilágot, és ezáltal visszavonhatatlanul károsítjuk világunkat, valamint saját és az utánunk érkező nemzedékek életesélyeit, vagy fajunk fő erősségeit kihasználva változtatunk, újítunk, helyrehozva hosszú évtizedek rombolását.

Ahogy kiadóvezetőnk, Matyi Alexandra egy korábbi hónapköszöntőjében már említette: a Lux nem csak egy kiadó, annál sokkal több! A Lux Világ egy új dimenziót nyit meg a spirituális útkeresők és fejlődni vágyók számára.

„Szerettük volna, ha mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan szeretnének közelebb kerülni a spiritualitáshoz, még a könyveknél is több segítséget tudnánk nyújtani az útjukban. Így most már elárulhatom: a nepáli utazásunk egyik fő célja az volt, hogy elhozzunk egy kis darabot nektek abból a bölcsességből, amely ott tapasztalható. A hamarosan induló Lux Világ webshopban nemsokára minden olyan terméket megtalálhattok majd, amelyek ebben a segítségetekre lehetnek – akár útkeresők, akár rendszeres gyakorlók vagytok.”

A Lux Világ kizárólag magas minőségű tárgyakat kínál, amelyek nagy gondossággal készültek, tiszta és jó helyekről származnak. Célunk, hogy vallásoktól, hitrendszerektől függetlenül valódi segítséget nyújtsunk a mindennapok során. Ebben folyamatosan segítségünkre vannak nepáli barátaink, tanítóink, akiknek köszönhetően kiváló emberekkel dolgozhatunk együtt.


Webshopunkban mindent megtaláltok, ami segítségetekre lehet a belső fejlődés útját járva és a pozitív életszemlélet megerősítésében is!

A nálunk kapható termékek egészen a veled való találkozásukig tiszta, szent helyekkel, kiemelkedő tudású mesterekkel, művészekkel, a bajszuk alatt mantrákat mormoló kézművesekkel és gyakorló, mélyen elkötelezett szállítmányozókkal kerülnek kapcsolatba Nepálban.
Majd Magyarországra érkezve gondosan, a hagyományoknak megfelelő módon tároljuk őket mindaddig, amíg te össze nem kapcsolódsz velük.

A Lux Világ facebook oldalán minden aktualitást megtaláltok, sőt az instagrammon is jelen vagyunk!
Kövessétek oldalainkat!