Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. október 17.
Előrendelhető a második hivatalos Stranger Things regény!

Előrendelhető a második hivatalos Stranger Things regény!

Előrendelhető újdonság

Ha szívesen töltöd az estéidet a Netflix előtt, már egészen biztosan találkoztál a Stranger Things című sorozattal, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb televíziós szenzációjának számít. Az immár három évadot megélt sorozat egy gyerekcsapat történetét mutatja be a 80-as években, egy kitalált, Indiana állambeli kisvárosban, akiknek természetfeletti erőkkel és alternatív dimenziókból érkező szörnyekkel kell felvenniük a harcot. A több millió rajongónak pedig már nem sokáig kell várnia, hiszen 2021-ben érkezik a várva várt negyedik évad is, ami ráadásul kitör a megszokott kisvárosi környezetből, kettészakítja az összeszokott bandát, sőt egészen Oroszországig repíti majd a nézőket.

Már hivatalos: 2021-ben érkezik a Stranger Things 4. évada
Már hivatalos: 2021-ben érkezik a Stranger Things 4. évada
A népszerű Netflix-sorozat azonban hamarabb véget érhet, mint a nézők eredetileg gondolták.

Ha azonban nem szeretnél a jövő évig várni, hogy visszatérhess a sorozat humorral és misztikus erőkkel teli világába, nagyszerű hírünk van számodra: a Cartaphilus Könyvkiadó jóvoltából előrendelhető a második hivatalos Stranger Things regény, A sötétség fejedelme. Gwenda Bond Gyanakvó elmék című könyvével ellentétben ez a könyvújdonság nem a sorozat előtti időkbe kalauzolja az olvasót, hanem egyenesen a közepébe vág. 1984-et írunk, és a hawkinsi rendőrfőkapitány, Jim Hopper már gondozása alá vette a hatalmas természetfeletti erővel megáldott, sokat szenvedett kislányt, Tizit. A férfi egyetlen vágya egy csendes karácsonyeste eltöltése, de örökbe fogadott lánya – szokásaihoz híven – keresztülhúzza számítását. A lány egy New York feliratú kartondobozt húz elő a pincéből, és záporozni kezdenek az igazán fogós kérdések. Miért hagyta el Hopper Hawkinst? Miért tért vissza? És miért nem beszél sohasem New Yorkról? Bár Hopper inkább nézne szembe egy falkányi demogorgonnal, mint a saját múltjával, nem tehet mást: el kell mesélnie annak a mindent megváltoztató pár hónapnak a történetét. Húzódj be Tizi mellé, és hallgasd meg te is a férfi meséjét az időszakról, amikor egy őrült banda és egy titokzatos parapszichológiai kísérlet után kutatva merült mélyre a sosem látott hőhullámtól szenvedő New York mocskában, és a többnapos áramszünet miatt sötétbe borult városban először nézett szembe a gonosz valódi arcával.

A sötétség fejedelme 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán.

A sötétség fejedelme
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A sötétség fejedelme

Stranger Things

Adam Christopher
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
1984. december, Hawkins. Jim Hopper rendőrfőnök egyetlen vágya egy csendes karácsonyeste eltöltése Tizivel, de örökbe fogadott lánya keresztülhúzza számítását. A lány egy New York feliratú kartondobozt húz elő a pincéből, és záporozni kezdenek az igazán fogós kérdések.

Az első hivatalos Stranger Things regény

Gyanakvó elmék
Limitált darabszámban elérhető, akciós könyveink

Gyanakvó elmék

Stranger Things

Gwenda Bond
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Carta Light
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. T