Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. szeptember 24.
Előrendelhető a Trónok harca-sorozat készítésének hivatalos története!

Előrendelhető a Trónok harca-sorozat készítésének hivatalos története!

Előrendelhető újdonság

Eddard Stark lefejezése, a Vörös Nász, a Fattyak csatája, A hosszú éjszaka… Egyetlen tévésorozatról sem beszéltünk annyit az elmúlt években, mint a Trónok harcáról. Egyetlen más sorozat sem váltott ki ekkora rajongást, okozott ilyen mértékű tömeghisztériát és vált számos fontos kulturális, társadalmi vita tárgyává. Több százmillióan látták a Trónok harca leghíresebb és leghírhedtebb jeleneteit, követték a szereplők megpróbáltatásait, ám James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója mindezeket a forgatás kulisszái mögül szemlélte.

Könyve, a több mint 50 exkluzív interjún és a szerző forgatási élményein alapuló Valar Morghulis majdnem annyira fordulatos olvasmány, mint George R. R. Martin A tűz és jég dala sagája. Bemutatja, hogyan lett a megfilmesíthetetlennek gondolt könyvekből a világ legnagyobb tévésorozata, milyen buktatókkal és logisztikai rémálmokkal kellett megküzdeniük a készítőknek, és hogyan emelte új szintre a Trónok harca a tévésorozatok műfaját. Hibberd a kevésbé dicsőséges részleteket sem hallgatja el: a nemegyszer végkimerüléssel küzdő stábtagok és színészek megpróbáltatásait, a sorozatot kísérő kisebb-nagyobb botrányokat és a nézőket megosztó utolsó évadot.

A Valar Morghulis minden rajongónak kötelező olvasmány, hiszen olyan szemszögből mutatja meg a valaha volt egyik legismertebb tévésorozatot, ahogyan eddig még sosem láthattuk: a készítők, a döntéshozók és a sztárok szemszögéből. Térj vissza Westeros felejthetetlen világába, és hagyd, hogy a sorozat ismét magával ragadjon! George R. R. Martin, az HBO-sorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala-könyvsorozat szerzője a következőképpen ajánlja James Hibberd kötetét:

„Csodálatos olvasmány, amiben minden benne van, amit tudni szerettünk volna: hogyan kezdődött ez az egész, hogyan végződött, milyen diadalok és kudarcok kísérték, és mi állt a nehéz döntések hátterében. James Hibberd tudja, hol vannak a holttestek elhantolva. Az összeset megtaláljuk a könyvet olvasva.”

A Valar Morghulis 30% kedvezménnyel előrendelhető.

Valar Morghulis
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Valar Morghulis

James Hibberd
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.23.
Több százmillióan látták a Trónok harca leghíresebb és leghírhedtebb jeleneteit, ám James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója mindezeket a forgatás kulisszái mögül szemlélte. A több mint 50 exkluzív interjún és a szerző forgatási élményein alapuló Valar Morghulis majdnem annyira fordulatos olvasmány, mint George R.