Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
június 23.
Előrendelhető az elmúlt évtized egyik legnagyobb romantikus természetfeletti könyvsikere

Előrendelhető az elmúlt évtized egyik legnagyobb romantikus természetfeletti könyvsikere

Előrendelhető újdonság

Misztikus képességek, vámpírok és megannyi rejtély… Karen Lynch Rendíthetetlen című könyvében veszedelmes titkokkal ötvözve mutatja be a romantika és a természetfelettiség közös erejét egy olyan világban, ahol semmi nem az, aminek látszik: végre előrendelhető az elmúlt évtized egyik legnagyobb könyvsikere, a misztikus rejtélyek közt játszódó Rendíthetetlen!

Sara Grey apját tíz évvel ezelőtt brutálisan meggyilkolták… Azóta hét év telt el, de az esetet továbbra is teljes rejtély övezi, ráadásul nemrégiben olyan titkok kerültek felszínre Sara életében, amiket a lány családja és barátai még csak nem is sejtenek: Sara misztikus képességgel bír. Vajon a felszínre törő természetfeletti világ összefügghet a lány apjának meggyilkolásával?

Sarát nem hagyja nyugodni a borzalmas nap emléke: megszállottan próbál értelmet keresni a történtekben. Ezúttal azonban túl nagy kockázatot vállal, ami odáig vezet, hogy nemcsak saját magáért, másokért is küzdenie kell. Eddigi élete fenekestől felfordul, amikor Nikolas, az ismeretlen harcos a megmentésére siet. A háta közepére sem kívánja a fiú védelmét, egy szadista vámpír felbukkanása azonban végzetes lehet, és Sara a célkeresztjébe kerül. Képes lesz Nikolas ismét megmenteni a lányt? Sarának döntenie kell. Csupán egyetlen lehetőség maradt: le kell rántania magáról a leplet, és fel kell tárnia legbensőbb titkait. Idővel az is kiderül, hogy barátainak is bőven akad rejtegetnivalója, ezért Sarának mindenképp cselekednie kell, az idő ugyanis vészesen fogy. Meg kell tanulnia bíznia abban, aki egyedüliként képes áttörni az őt körülvevő falakat…

Rendíthetetlen

Rendíthetetlen

Olykor a bennünk rejtőző démonok valódiak

Karen Lynch
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.09.12.
Rendíthetetlen
Sara Grey élete tíz éve romokban hever, amióta brutálisan meggyilkolták az apját. Immár tizenhét esztendős, de a borzalmas nap emléke nem hagyja nyugodni, és megszállottan próbál értelmet találni a történtekben. Élete titkokkal teli, családja és barátai mit sem sejtenek az őt körülvevő természetfeletti világról és a lány misztikus képességéről.

A Rendíthetetlen olyan misztikus világba repíti az olvasót, ahol ezúttal bármi megtörténhet, a misztikum ugyanis nem ismer határokat. Karen Lynch romantikus természetfeletti regénysorozatából tévésorozat is készül.