Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. szeptember 17.
Előrendelhető Cserhalmi Dániel második ÁVH-regénye!

Előrendelhető Cserhalmi Dániel második ÁVH-regénye!

Előrendelhető újdonság

Cserhalmi Dániel végzettségét tekintve környezetgazdálkodási-agrármérnök, és jelenleg az Állatorvostudományi Egyetemen oktat növénytani tárgyakat. A magyar krimi rajongói azonban máshonnan ismerhetik a nevét, hiszen ő a Csengőfrász című nagy sikerű ÁVH-regény szerzője is. Most pedig újabb könyvvel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit!

A Rákosi-korszak hazánk jellegzetes történelmi időszaka volt. Egy olyan időszak, amikor a legapróbb átgondolatlan megjegyzésért is az életével fizetett az, akiről úgy gondolták, a rendszer ellen szervezkedik. Amikor a kollégákban, szomszédokban, de még a legközelebbi barátokban sem szabadott megbízni, hiszen ők is lehettek a párt besúgói. És amikor mindenki tudta, ha megjelenik az Államvédelmi Hatóság, többet nem fog visszatérni az, akit kerestek. Cserhalmi Dániel ebbe a sötét és még napjainkban is alig ismert, politikai leszámolásokkal és terrorral teli világba ásta bele magát, és többéves alapos kutatómunka után írta meg 2018-ban Csengőfrász című regényét, most, két évvel később pedig a Szibériai csapdát. Ez a különleges, az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltára szakmai támogatásával készült előrendelhető újdonság egy volt ÁVH-nyomozó nyugtalansággal és meneküléssel teli életét mutatja be. Amikor az öngyilkossági kísérlet kudarcba fullad és már az alkohol sem hoz megnyugvást, a disszidálás az egyetlen járható út. Képes-e azonban Csonka György ezredes kimenekíteni családját és önmagát, vagy a besúgók végtelen hálózata nyeri a játszmát?

A Szibériai csapda először elaltatja az olvasó éberségét… aztán felborítja a sakktáblát, és szanaszét röpködnek a sakkfigurák… de persze lehet, hogy ez is csak a játszma része.

Szibériai csapda
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Szibériai csapda

Cserhalmi Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.11.
Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés.