Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. augusztus 27.
Előrendelhető Leiner Laura legújabb könyve!

Előrendelhető Leiner Laura legújabb könyve!

Előrendelhető újdonság

Leiner Laura rajongói már augusztus 7-e óta tűkön ülnek, hiszen az írónő ekkor hirdette ki hivatalos Instagram-oldalán, hogy érkezik legújabb könyve, a nagy sikerű Iskolák versenye-trilógia folytatása. Most pedig vége a várakozásnak: a Bízz bennem már előrendelhető az Alexandra Kiadócsoport felületein!

Az Iskolák Országos Versenye II. trilógia 1. része új helyszínre viszi a középiskolák versenyét, amelyre a Szirtes Gimnázium az előző évi siker után természetesen ismét csapatot küld. A könyv fülszövege a következőt ígéri:

„Egy év telt el az Iskolák Országos Versenye óta. A Szirtes tavalyi győzelme után a gimi összes diákja beadta a jelentkezését a következő évi megmérettetésre. Kocsis igazgatón hatalmas a nyomás: melyik négy diákja lehet képes a címvédésre amellett, hogy nem roppan össze a negatív kritikák, kommentek súlya alatt, ami az interneten és a táborban éri őket? Az igazgató úgy dönt, ezúttal nem a tanulmányi versenyeken jeleskedők közül választ...

A tizenhét éves Major Sára tehetséges táncos, azonban egy balul sikerült buli után kirúgták a csapatából, a történtek miatt pedig megbélyegzetté vált az iskolájában. Éppen ezért ő is meglepődik, amikor Kocsis igazgató esélyt ad neki, és beválogatja a Szirtes Gimnázium csapatába, hogy három hasonló sorsú társával részt vegyen az Iskolák Országos Versenyén.”

Rendeld elő Magyarország legnépszerűbb ifjúsági szerzőjének új könyvét közvetlenül a kiadócsoporttól, és a hivatalos megjelenés napján, 10. 09-én már a kezedben tarthatod! Ráadásul a Moobiuson 30% kedvezményt is kaphatsz előrendelésedre!

Bízz bennem
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Bízz bennem

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2020.10.09.
Iskolák versenye 2.
Egy év telt el az Iskolák Országos Versenye óta. A Szirtes tavalyi győzelme után a gimi összes diákja beadta a jelentkezését a következő évi megmérettetésre. Kocsis igazgatón hatalmas a nyomás: melyik négy diákja lehet képes a címvédésre amellett, hogy nem roppan össze a negatív kritikák, kommentek súlya alatt, ami az interneten és a táborban éri őket?