Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 16.
Előrendelhető Leiner Laura legújabb könyve, az Emlékezz rám!

Előrendelhető Leiner Laura legújabb könyve, az Emlékezz rám!

„Az élménytábor árnyas fái alatt könnyen válhat barátból ellenség, kellemetlen ismerősből hasznos szövetséges, tartósnak hitt kapcsolatból futó ismeretség…”

Előrendelhető az Iskolák versenye-trilógia harmadik kötete! Rendeld elő most, hogy elsőként kapd kézhez a megjelenés napján, 09. 06-án.

Emlékezz rám
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Emlékezz rám

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2019.09.06.
Iskolák versenye
Semmi kétség, az Iskolák Országos Versenye tizenegy napja több eseményt tartogatott eddig Újvári Hanna számára, mint az azt megelőző egy teljes év. Az édesanyja halála után zárkózottá és közönyössé vált lány kezdeti idegenkedése idővel megszűnik, és a piros csapat teljes értékű tagjaként minden tehetségét és tudását arra használja, hogy elnyerje a Szirtes Gimnázium számára az áhított kupát.

A trilógia előző részei

Ég veled
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Ég veled

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2018.
Iskolák versenye
Újvári Hanna a tinik megszokott életét élte, egy családi tragédia azonban mindent megváltoztatott. Most apukájával kettesben tölti a hétköznapokat. Miután átveszi a tizenegyedikes bizonyítványát, váratlan felkérést kap az igazgatótól: részt vehet egy iskolai versenyen, ahol kiváló matekosként főleg a logikai feladatok megoldásában számítanak rá.
Maradj velem
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Maradj velem

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2018.
Iskolák versenye
Elérkezett az Iskolák Országos Versenyének hatodik napja, és a piros csapat szétesni látszik. A kezdetben barátságosnak tűnő megmérettetés egyre komolyabbá válik, a feladatok egyre megterhelőbbek, egyre fájóbb a családtagok hiánya, és a négy gyökeresen eltérő személyiségű diáknak egyre nehezebb igazi csapatként együttműködnie.
2-1.jpg

Leiner Laura napjaink legnépszerűbb ifjúsági írója. Laura már 18 éves korában megírta első regényét, ez volt a 2005-ben megjelent Remek!. 2010-ben jelent meg a Szent Johanna gimi naplóregény sorozat első része, és innentől kezdve nem volt megállás: Reni és barátai kalandjait és felnövését olvasók tízezrei követték kötetről-kötetre. A sorozat 2013-ban ért véget, és az ezt követő Bexi regények, és az Iskolák versenye trilógia egy újabb generáció képzeletét ejtették rabul. Leiner Laura művei körül igazi közösség jött létre, és a rajongóival bensőséges viszonyt ápoló írónő évente kétszer szervez Szent Johanna gimi találkozót kitartó olvasói számára. Laura jelenleg az Iskolák versenye trilógián dolgozik.

További információt honlapján találhatunk: https://www.leinerlaura.hu/