Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. február 4.
Előrendelhető Paul McCartney gyermekkönyve!

Előrendelhető Paul McCartney gyermekkönyve!

Előrendelhető újdonság

Paul McCartney világhírű zenész, egy élő rocklegenda… de ami talán még ennél is fontosabb: nyolcunokás nagypapa! Ez az imádott szerep inspirálta első, Halihó, nagypapó! című képeskönyvének megírására. Hogy miért a rendhagyó cím? McCartney elmondása szerint a címet egyik unokája ihlette, aki egyszer így szólt hozzá. McCartney-nak tetszett a Nagypapó (angolul Grandude) megszólítás, így azóta így hívatja magát unokáival.

Könyvének főszereplője, Nagypapó vérbeli kalandor, egy szakállas Mary Poppins, aki mágikus iránytűje segítségével fantasztikus utazásokra repíti négy mogorva unokáját egy szürke és unalmas napon. A briliáns illusztrációkat Kathryn Durst készítette.

McCartney a következőképpen nyilatkozott könyvéről: „Szerettem volna írni egy könyvet a világ nagypapáinak, hogy legyen mit olvasni esténként az unokáknak.”

Halihó, nagypapó!
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Halihó, nagypapó!

Paul McCartney
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Nagypapó vérbeli kalandor, egy szakállas Mary Poppins, aki mágikus iránytűje segítségével fantasztikus utazásokra repíti négy mogorva unokáját egy szürke és unalmas napon.

A The Sun értékelése alapján a Halihó, nagypapó! „csodálatosan illusztrált, elbűvölő történet egy igazi zenészóriástól. Garantált szórakozás fiataloknak és időseknek egyaránt.”

A legendás zenész bővebben a következő videóban mesél könyvéről: