Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. június 19.
Különleges videóval ünnepli a magyar Beatles emlékzenekar Paul McCartney születésnapját

Különleges videóval ünnepli a magyar Beatles emlékzenekar Paul McCartney születésnapját

A könyves világ hírei

A The BlackBirds Beatles emlékzenekar több mint 15 éve adta első koncertjét egy kis budapesti szórakozóhelyen. A tagok ekkor álmaikban sem gondolták volna, hogy évek múlva hivatásként játszhatják majd kedvenc számaikat, mára azonban az öttagú banda több mint 970 fellépést tudhat maga mögött, Európa második Beatles múzeumának (Egri Road Beatles Múzeum) hivatalos zenekarává vált, megvalósította Magyarország első BeatlesFesztiválját, megjárta Angliát, Kanadát és Európa összes Beatles Fesztiválját, valamint találkozhattak példaképeikkel, a legendás Paul McCartneyval és Ringo Starr-ral is.

A zenekar elképzelése, hogy felidézze a legendás Beatles-koncertek hangulatát, a hiteles megszólaláshoz az eredeti hangszerek és a régi, csöves Fender és VOX erősítők biztosítják az alapot. Ez önmagában azonban kevés lenne: a Beatles munkásságához való tiszteletteljes és alázatos viszonyulás, a Beatles és általában a zene szeretete az, ami eredetivé és sokak által szeretetté teszi a produkciójukat. Az elegáns megjelenés, a korhű színpadi ruházat nem mímelés és utánzás: a fiúk ezzel is megtisztelik a Beatles emlékét, a BlackBirds közönségét, és persze magát az előadást is.

Az élő rocklegenda Paul McCartney 78. születésnapjára – ami történetesen tegnap volt – pedig egészen különleges köszöntést eszeltek ki! Az Alexandra Kiadóval együttműködve a zenészek néhány perces videóban olvasnak fel egy-egy részletet az egykori Beatles-tag frissen megjelent gyermekkönyvéből, a Halihó, nagypapó! című képeskönyvből. Ha szívesen nyernél betekintést Paul McCartney mesevilágába, vagy csak jól esne néhány percig ismét gyermeknek érezni magadat, szeretettel ajánljuk a The BlackBirds videóját!

Halihó, nagypapó!
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Halihó, nagypapó!

Paul McCartney
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Nagypapó vérbeli kalandor, egy szakállas Mary Poppins, aki mágikus iránytűje segítségével fantasztikus utazásokra repíti négy mogorva unokáját egy szürke és unalmas napon.