Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. május 21.
Rocksztárból nagypapa, nagypapából gyermekkönyvíró!

Rocksztárból nagypapa, nagypapából gyermekkönyvíró!

Friss megjelenés

Valljuk be: mindannyian örülnénk, ha Paul McCartney az unokájának fogadna minket, hiszen kevés dolog lehet menőbb, mintha egy rocksztár a nagypapád! Az egykori Beatles unokái alátámaszthatják ezt az állításunkat – mind a nyolcan. Imádott „nagypapójuk” pedig számos világsláger után egy gyermekeknek írt képeskönyvvel rukkolt elő!


A Halihó, nagypapó! történetét a zenészlegenda saját nagyszülői tapasztalatai ihlették, és a nagyszülők és unokák – jelen esetben „nagypapó” és a „kölykök” – különleges kapcsolatáról mesél. McCartney ugyanakkor azt állítja, a kétségtelenül stílusos idős úr nem a saját alteregója, hiszen „ő ismeri a varázslatot, én pedig nem”. Elmondása szerint ő csak szeretett volna egy könyvet alkotni a világ nagyszülőinek, hogy mindig legyen mit olvasniuk az unokáknak lefekvés előtt.

paul_m_content2.jpg

Paul McCartney gyermekkönyve egy vadóc, szokatlan, akciódús mese, tele repülő halakkal, mágikus iránytűkkel, merész, lavina elől meneküléssel, és még sok minden mással. Kathryn Durst briliáns illusztrációival kiegészülve a Halihó, nagypapó! tökéletes olvasmány ahhoz, hogy a világ nagypapói és nagyanyói megoszthassák a saját kölykeikkel.

Halihó, nagypapó!

Halihó, nagypapó!

Paul McCartney
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Nagypapó vérbeli kalandor, egy szakállas Mary Poppins, aki mágikus iránytűje segítségével fantasztikus utazásokra repíti négy mogorva unokáját egy szürke és unalmas napon.