Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. október 11.
Előrendelhető újdonságok A tetovált lány rajongóinak

Előrendelhető újdonságok A tetovált lány rajongóinak

Előrendelhető újdonság

Előrendelhetők Gustaf Skördeman Geiger és Faust című thrillerei. Ez előbbit a magyar rajongók már idén ősszel, utóbbit várhatóan jövőre vehetik kézbe.

Geiger. Egyszerű szó, mégis elég ahhoz, hogy Agneta elővegye rejtett pisztolyát, szeretett férje halántékához szorítsa, és meghúzza a ravaszt. A gyilkossághoz hivatalosan nincs köze Sara Nowaknak, ám mivel gyerekkorát az áldozat otthonában töltötte, kollégái segítségét kéri. A nyomozás során fokozatosan alakul át mindaz, amit a gyerekkoráról tudott. A titokzatos szó pedig csak az egyik eleme egy fél évszázados játszmának, ami lángba boríthatja az egész világot.

Geiger
Könyv és életműsorozatok

Geiger

Gustaf Skördeman
Alexandra Kiadó (A), 2021.10.18.
Geiger. Elég egyetlen telefonba suttogott szó ahhoz, hogy az épp unokáitól búcsúzó Agneta elővegye rejtekhelyéről pisztolyát, szeretett férje halántékához nyomja a csövet, majd meghúzza a ravaszt. Évtizedek óta tudja, hogy eljön ez a pillanat.

A Faustban a Geiger-ügy utóhatásaitól és magánéleti gondoktól szenvedő Sara Nowaknak egy évtizedekkel ezelőtt kihűlt nyomon kell elindulnia, miközben a titokzatos Faust vadászik rá. A szálak Nyugat-Németországba és az egykor ott működő terrorista csoporthoz vezetik.

Faust
Könyv és életműsorozatok

Faust

Gustaf Skördeman
Alexandra Kiadó (A), 2022.03.09.
Mit tud Sara Nowak? Jürgen Stiller tiszteletesnek erre a kérdésre kell utoljára válaszolnia életében, mielőtt volt ügynöktársa, Faust végezne vele. Az új célpont Sara.
A még mindig a Geiger-ügy utóhatásaival és magánéleti zűrjeivel küzdő nyomozónőnek fogalma sincs róla, hogy vadásznak rá - egészen addig, amíg a saját otthonában lőnek rá.

Gustaf Skördeman a skandináv krimik és a klasszikus kémtörténetek legjobb hagyományait ötvöző kötetei elképesztő tempójú thrillerek, amelyek egészen az utolsó oldalakig bizonytalanságban tartanak majd.

A szerző 1965-ben született Észak-Svédországban. Ma Stockholmban él feleségével és két gyerekével. Forgatókönyvíró, rendező és filmproducer. A Geiger ötlete tíz évvel ezelőtt született, azóta finomhangolja a cselekményt. A thriller nemzetközi siker lett, már 20 országban jelent meg.