Nincs engedélyezve a javascript.
Alexandra Kiadó
2019. május 31.
Érkezik a Hatalmas kis hazugságok második évada

Érkezik a Hatalmas kis hazugságok második évada

Liane Moriarty bestsellere, a Hatalmas kis hazugságok megjelenése óta töretlen sikernek örvend, és mára szinte fogalommá vált a Moriarty-stílusú irodalom.

A felső középosztály látszólagos idillje alatt megbúvó sötét titkokkal teli történetre az HBO is felfigyelt, és 2017-ben elindította a könyv alapján készült azonos című sorozatát, melyben olyan neves színészekkel találkozhatunk, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon vagy Laura Dern. A televíziós feldolgozás a könyvhöz hasonló szenzációt váltott ki, a 2017-es gálán nyolc Emmy-díjat nyert.

Az HBO nemrég remek hírekkel szolgált minden rajongónak: június 10-én, a külföldi premier után egy nappal Magyarországon is elérhetővé válik a sorozat második évada! Az előzetes alapján ismét izgalmas, fordulatokkal teli történetre számíthatunk, ráadásul az elképesztő színészgárdához új név is csatlakozik: Meryl Streep, aki Celeste anyósát alakítja majd.

Az első hivatalos fotók is napvilágot láttak – a gyűlölettől villogó szemek és érzelmes összeborulások újabb drámai pillanatokat ígérnek a nézőknek!

Az HBO hivatalos előzetesét itt tekinthetik meg. Kezdődhet a visszaszámlálás!

Alexandra Kiadó (A)