Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2022. április 12.
A fiát már elvesztette, a férjét nem hagyja!

A fiát már elvesztette, a férjét nem hagyja!

Friss megjelenés

Úgy tűnik, megérkezett a riválisa a páratlan szereposztásáról és a tizenhat Emmy-díj-jelöléséből nyolcat beváltó, többszörösen Golden Globe-díjas Hatalmas kis hazugságok című HBO-sorozatnak, amelyet Liane Moriarty azonos című regénye alapján alkotott meg David E. Kelley, a Tudhattad volna és a Góliát forgatókönyv írója.

A Reese Whiterspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoe Kravitz főszereplésével készült sorozat öt kaliforniai nő történetét meséli el, akik fényűző álarcaik alatt számos sötét titkot és szenvedést rejtegetnek, míg végül egy gyilkossági ügybe keverednek, és többé nem lehet tudni, ki lehet bűnös, és ki ártatlan.

Hatalmas kis hazugságok

Hatalmas kis hazugságok

Liane Moriarty
Alexandra Kiadó (A)
Egy iskola valahol Ausztráliában, ahová a szépek és gazdagok hordják a gyerekeiket. A felső középosztály paradicsoma ez, ahol a látszat az úr, ahol azonban a csillogó külsőségek mögött sötét titkok rejlenek… A történet másik oldalán pedig az ártatlan gyermekek állnak, akik tisztaságukban és naivitásukban szándéktalanul is visszatükrözik szüleik világát, mindazt, amit azok elrejteni igyekeznek.

Jennifer Hillier kanadai krimiírót aligha ez a történet ihlette meg, új regénye, az Apró kis titkaink azonban számos hasonlóságot mutat a népszerű, minisorozatból kétévadossá hosszabbított Hatalmas kis hazugságokkal, kezdve a fejedelmi életet élő női karakterrel, akinek pillanatok alatt omlik össze az élete, és aki a maradék megtartása érdekében elvetemült tettekre szánja el magát.

A Seattle-ben élő szerzőnő saját elmondása szerint mindig a legrosszabbat feltételezi az emberekről, így könyvei sem szerelemtől illatozó, finom romantikus regények, hanem olyan durva krimik, amik az emberi elme kétségbeesettség, vagy csupán a puszta gonoszság által szült tetteit elevenítik meg.

Mire képes egy nő, aki elvesztette a gyermekét, a férje pedig más karjaiban keresi a boldogságot? Marin Machado egy előkelő fodrászszalon-hálózat tulajdonosa. Szeretett férje, egykori főiskolai szerelme, Derek sikeres vállalkozó. Megbecsült és nagyra tartott tagjai a közösségnek, gyermekükkel elbűvölő családot alkotnak. Az életük szinte tökéletes, a munkájukban és a magánéletükben is sikeresek. Ám mindez kártyavárként dől össze azon a napon, amikor fiukat, Sebastiant elrabolják.

Egy évvel később Marin csupán árnyéka önmagának. Az FBI nyomozása elakadt, az embereket már nem érdekli az egykori szenzáció, és a férjétől is elhidegült. Végső elkeseredésében Marin felbérel egy magánnyomozót, hogy folytassa a fia utáni kutatást. A nyomozó azonban egy másik titokra derít fényt: Derek megcsalja őt egy fiatalabb nővel. Marinnak lépnie kell: a fiát nem találhatja meg egyedül, de a házasságát fenyegető veszélyt könnyűszerrel kiiktathatja. Te mit tennél a helyében?

„Az Apró kis titkaink minden szülő rémálmával kezdődik – egy gyermek eltűnésével egy zsúfolt üzletben. Ha ez szerinted keményen hangzik, bízz bennem, folytatni akarod az olvasást. Jobb, ha bízol a krimik feltörekvő sztárjában, Jennifer Hillierben, akinek munkássága senki máséhoz nem hasonlító. A gyomorba vágó felütés hamarosan traumákkal, gyásszal és bosszúval teli történetbe fordul, rendkívüli empátiával minden érintett iránt.” – Laura Lippman, The New York Times-bestsellerszerző

„Egy rendkívüli thriller, amely minden lapozással tovább fokozza a feszültséget. Jennifer Hillier olyan valós karaktereket alkotott, hogy úgy érzed, te is része vagy a sötét, bonyodalmakkal teli világuknak. Az Apró kis titkaink 2020 egyik legjobb regénye.” – Matthew Farrell, bestsellerszerző

Apró kis titkaink
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Apró kis titkaink

Jennifer Hillier
Pioneer Books
A másik ember megfejtéséhez sokszor elég egy apró kis titok…
Marin egy előkelő fodrászszalon-hálózat tulajdonosa. Szeretett férje, egykori főiskolai szerelme, Derek sikeres vállalkozó. Megbecsült és nagyra tartott tagjai a közösségnek, gyermekükkel elbűvölő családot alkotnak. Az életük szinte tökéletes, a munkájukban és a magánéletükben is sikeresek.