Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. július 2.
Rossz hír a Hatalmas kis hazugságok rajongóinak

Rossz hír a Hatalmas kis hazugságok rajongóinak

Hamarosan elérhetővé válnak a Liane Moriarty Hatalmas kis hazugságok című könyve alapján készített HBO sikersorozat második évadának befejező epizódjai is.

Az új évad az előzőhöz hasonlóan izgalmas. Az HBO nyilatkozata alapján az új részekben elsősorban a hazugságok romboló hatására, a barátságok fontosságára és a házasságok törékenységére helyezik a hangsúlyt. Az egyik főszereplőt, Madeline-t alakító Reese Witherspoon azt is hozzátette, ebben az évadban még inkább megismerhetjük kedvenc ármánykodó családjainkat, és még jobban beleláthatunk az életükbe.

Nem sokáig tarthat azonban a rajongók öröme, hiszen a sorozat producere, David E. Kelley az Entertainment Tonightnak adott interjújában azt nyilatkozta, valószínűleg a második évad fináléja lesz a sorozat vége. Mikor a lehetséges folytatásról kérdezték, Kelley a következő, nem túl biztató választ adta:

„Jelenleg nincs ilyen terv.”

Egy biztos, a neves szereplőgárdát felsorakoztató sorozat hatalmas elismerésnek örvend mind szakmailag, mind pedig a nézők oldaláról, így csak reménykedni tudunk, hogy az alkotók meggondolják magukat a folytatást illetően.

A Hatalmas kis hazugságok története egy paradicsominak tűnő ausztrál városban játszódik, ahol a külsőségek alatt sötét titkok rejtőznek. Exférjek és második feleségek, anyák és lányaik, iskolaudvari botrányok és kis hazugságok, amik halálosak lehetnek… Stephen King a következőképpen nyilatkozott Liane Moriarty művéről:

„Pokolian jó könyv. Vicces és félelmetes.”