Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. december 21.
Hamarosan érkezik a Te második évada!

Hamarosan érkezik a Te második évada!

A 2018 év végén debütáló Te című Netflix-sorozat elsöprő sikert aratott a thrillerkedvelők körében. A Caroline Kepnes regényei alapján készített feldolgozás egy elragadó könyvesbolt-menedzser történetét meséli el, aki egy feltörekvő író megszállottja lesz, és radikális lépéseket tesz, hogy része legyen az életének. A véres évadfinálé után a rajongók tűkön ülve várták, hogy folytatódjon mindenki kedvenc sorozatgyilkosának története. Most végre megérkeztek az első képek a második évadról, és a hivatalos előzetest is bemutatta a Netflix.

A december 26-án induló második évadban Joe Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját. Hollywoodban kényelmesen elvegyül a hasonszőrű fiatal pályakezdők között, ám az elrejtett testekkel az a baj, hogy olykor elő-előbukkannak mint sötét gondolatok, és most azzal fenyegetik Joe-t, hogy elpusztítják szíve vágyát: a végre megtalált igaz szerelmet.

Ha nem tudsz betelni az izgalmas történettel, jó hírünk van számodra! Az Alexandra Kiadó gondozásában, Elrejtett testek címmel idén könyv formájában is megjelent a folytatás!

Elrejtett testek

Elrejtett testek

Caroline Kepnes
Alexandra Kiadó (A)
Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került. Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját.