Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. május 23.
Hamarosan magyarul is olvasható az elmúlt évek egyik legnagyobb young adult sikere!

Hamarosan magyarul is olvasható az elmúlt évek egyik legnagyobb young adult sikere!

Előrendelhető újdonság

Louise de Blanc három dolgot kapott a 16. születésnapjára; egy áldozati oltárt, egy tőrt és egy sebhelyet. Halála véget vetett volna annak az ősi háborúnak, amely évezredek óta zajlik a boszorkányok és az egyház boszorkányvadászai között, akik kegyelmet nem ismerve ontják a varázsgyakorlók vérét. Louise azonban elmenekült, és a kovenjét, valamint a vérében folyó mágiát megtagadva él Cesarine különös városában, ahol a vadászok szent emberekként járnak a nép között, naponta gyújtanak máglyát a boszorkányok alatt, és ahol Reid Diggory, a fiatal boszorkányvadász megingathatatlan hittel követi az egyház érsekének utasításait.

Louise és Reid született ellenségek, egy különös fondorlatnak köszönhetően azonban messze nem egy áldozati oltár előtt kötnek ki, hanem a házasság szent kötelékében egyesül sorsuk.

Lou számára ez két dolgot jelent: ha kitudódik a származása, az szinte egyenlő a biztos halállal; ha nem, többé nem kell menekülnie, mert Reid mellett biztonságban lesz.

A fiatal amerikai szerző, Shelby Mahurin Kígyó & Galamb című, titkokkal, fondorlatokkal, mágiával és lassan fellobbanó, tiltott szerelemmel átszőtt első regénye óriási sikerrel debütált 2019 szeptemberében, az amerikai sikerlisták meghódítása után pedig kevesebb mint egy hónap múlva Magyarországra is megérkezik a Cartaphilus Könyviadó jóvoltából.

Ezernél is több tiltott szerelemről szóló történetet ismerünk Shakespeare Rómeó és Júliájától kezdve Bella és Edward folytonos kísértéssel és csábítással küzdő kapcsolatáig, olyat azonban még garantáltan nem olvastunk, mint Louise és Reid apránként kibontakozó románca egy ősi háború árnyékában, az okkultizmussal átitatott világukban, ahol szinte mindenki Lou életére akar törni.

„Briliáns debütálás, tele mindennel, amit szeretek: egy sziporkázó, teljesen életszerű hősnő, egy kusza és bonyolult mágikus rendszer, valamint egy perzselő románc, ami hosszan az éjszakába nyúlóan magával ragadott. A Kígyó & Galamb valódi kincs.” – Sarah J. Maas, The New York Times-bestsellerszerző, az A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara-regénysorozat alkotója

Kígyó & Galamb

Kígyó & Galamb

Shelby Mahurin
Cartaphilus Könyvkiadó, 2022.05.28.
Kígyó & Galamb
Louise le Blanc két évvel ezelőtt tagadta meg a mágiát, és menekült el boszorkánytársai közül Cesarine városába, ahol abból él, amit el tud emelni. A boszorkányokra vadásznak, és ha az Egyház sikerrel jár, akkor máglyán végzik.