Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. augusztus 10.
Három lebilincselő kalandregény augusztusra

Három lebilincselő kalandregény augusztusra

Egy déltengeri hajótörött és egy rejtélyes kísértethajó; sanghaji nyomozás a politikai és üzleti alvilág kusza köreiben; valamint a híres Bounty-lázadás és egy tahiti bennszülöttek lakta apró sziget.

Három lebilincselően izgalmas könyvet ajánlunk, amik nemcsak a nyaraláson válhatnak kiváló útitársaddá, de melyeket olvasva akkor is bármikor újra útra kelhetsz, ha már visszatértél a nyári szabadságról.

A sziget

A sziget

Robert Merle
Európa Könyvkiadó, 2019.07.05.
A Goncourt-díjas Robert Merle rendkívüli népszerűségnek örvend a magyar olvasók körében. Az író ebben a regényében a XVIII. századba, a híres Bounty-lázadáshoz nyúl vissza, de a történelmi esemény számára csak kiindulási pont, a cselekményt szabadon formálja a tőle megszokott lebilincselő stílusban.
Árva korunkban
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Árva korunkban

Kazuo Ishiguro
Európa Könyvkiadó
A huszadik század elején egy üzletember-misszionárus brit házaspárnak váratlanul nyoma vész Sanghajban. Fiuk, Christopher Banks Angliába kerül, s a 30-as években már ünnepelt magándetektív Londonban. 1937-38-ban Japán a második világháború nyitányaként sorra foglalja el a kínai nagyvárosokat. Sanghaj sorsa is hamarosan beteljesedik.
A tegnap szigete

A tegnap szigete

Umberto Eco
Európa Könyvkiadó, 2019.
A tegnap szigete afféle megtalált kézirat. Descartes-ból, Galileiből és Spinozából, Marinóból és John Donne-ból, Vermeerből, Arcimboldóból és mindenféle furcsaságokból összegyúrt, mégis szívgyönyörködtetően eredeti olvasmány.