Nincs engedélyezve a javascript.
Európa Könyvkiadó
augusztus 10.
Három lebilincselő kalandregény augusztusra

Három lebilincselő kalandregény augusztusra

Kiemelt híreink

Egy déltengeri hajótörött és egy rejtélyes kísértethajó; sanghaji nyomozás a politikai és üzleti alvilág kusza köreiben; valamint a híres Bounty-lázadás és egy tahiti bennszülöttek lakta apró sziget.

Három lebilincselően izgalmas könyvet ajánlunk, amik nemcsak a nyaraláson válhatnak kiváló útitársaddá, de melyeket olvasva akkor is bármikor újra útra kelhetsz, ha már visszatértél a nyári szabadságról.

A sziget

A sziget

Merle, Robert
Európa Könyvkiadó, 2019.07.05.
A Goncourt-díjas Robert Merle rendkívüli népszerűségnek örvend a magyar olvasók körében. Az író ebben a regényében a XVIII. századba, a híres Bounty-lázadáshoz nyúl vissza, de a történelmi esemény számára csak kiindulási pont, a cselekményt szabadon formálja a tőle megszokott lebilincselő stílusban.
Árva korunkban

Árva korunkban

Ishiguro, Kazuo
Európa Könyvkiadó, 2019.06.12.
A huszadik század elején egy üzletember-misszionárus brit házaspárnak váratlanul nyoma vész Sanghajban. Fiuk, Christopher Banks Angliába kerül, s a 30-as években már ünnepelt magándetektív Londonban. 1937-38-ban Japán a második világháború nyitányaként sorra foglalja el a kínai nagyvárosokat. Sanghaj sorsa is hamarosan beteljesedik.
A tegnap szigete

A tegnap szigete

Eco, Umberto
Európa Könyvkiadó, 2019.
A tegnap szigete afféle megtalált kézirat. Descartes-ból, Galileiből és Spinozából, Marinóból és John Donne-ból, Vermeerből, Arcimboldóból és mindenféle furcsaságokból összegyúrt, mégis szívgyönyörködtetően eredeti olvasmány.