Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. július 6.
Itt az első fotó a nagy sikerű Kis tüzek mindenütt sorozat-adaptációjából

Itt az első fotó a nagy sikerű Kis tüzek mindenütt sorozat-adaptációjából

Celeste Ng népszerű regényéből Reese Witherspoon Kerry Washingtonnal közösen készít minisorozatot a Hulu gyártásában. A két producer főszereplő színészként is közreműködik a készülő adaptációban: Reese Witherspoon Elene Richardsont, a négygyermekes anyát és mintalakót, míg Kerry Washington Mia Warrent, az egyedülálló, titokzatos anyát alakítja.

Az eddig ismert színészgárda mellé a napokban két újabb név is bejelentésre került: Huang Lu Bebe Chow, Geoff Stults pedig Mark McCullough szerepében tűnik majd fel a sorozatban.

A forgatásról Reese Witherspoon az instagram oldalán osztotta meg az első nyilvános fényképet:

Hazánkban 2018-ban jelent meg Celeste Ng regénye, a Kis tüzek mindenütt, melynek azóta is biztos helye van a The New York Times bestsellerlistáján. A Goodreads olvasói 2017-ben a legjobb szépirodalmi műnek választották meg, és már több mint húsz országban keltek el a kiadás jogai.

Kis tüzek mindenütt

Kis tüzek mindenütt

Celeste Ng
Európa Könyvkiadó, 2018.11.21.
Shaker Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása.