Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. július 18.
Jó hír a Stranger Things-rajongóknak!

Jó hír a Stranger Things-rajongóknak!

Mint korábban megírtuk, a Stranger Things sorozat harmadik évada kitörő sikert aratott a rajongók köreiben, és ez a nézőszámokon is alaposan meglátszik. Akkor sincs azonban semmi ok a szomorkodásra, ha a 18 millió ember között vagy, akik már befejezték a legfrissebb részeket is: a sorozat producere, Shawn Levy a Collidernek adott interjújában elmondta, érkezik a folytatás.

„Van egy elképzelésünk arról, mi fog történni a következő évadban. Mindenképp lesz negyedik évad. Sőt, arra is nagyon nagy esélyt látok, hogy még azután is lesz egy, de ez egyelőre nem eldöntött” – nyilatkozta Levy.

Bár a Netflix még nem tett hivatalos nyilatkozatot a sorozat folytatását illetően, a forgatókönyvíró Duffer fivérek magabiztosan állítják, hogy még bőven van mit elmesélniük, így valószínű az is, hogy a Netflix beadja a derekát, és elkészülhet a negyedik évad – majd talán az ötödik is.

Ha addig sem szeretnél Stranger Things-életérzés nélkül maradni, jó hírünk van számodra! A Cartaphilus Könyvkiadó újdonsága, a Gyanakvó elmék a sorozatbeli történések előzményeit mutatja be az olvasóknak. Ismerd meg Eleven anyukájának történetét, és tudd meg, ki a 008-as alany! A demogorgon előtt a borzalom emberi arcot viselt…

Gyanakvó elmék
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Gyanakvó elmék

Stranger Things

Gwenda Bond
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Carta Light
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. T