Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
február 23.
Jön a Vágyak/Valóság folytatása

Jön a Vágyak/Valóság folytatása

Megfilmesítés

A Netflix kínálatában futó nagy sikerű sorozat, a Vágyak/Valóság hamarosan új évaddal jelentkezik.

A történet alapja a Pioneer Books gondozásában megjelent, B.B. Easton 44 fejezet 4 férfiról című regénye, és az ezt követő 4 kötetes könyvsorozat, amely elképesztő hatást gyakorolt az olvasókra, akárcsak a mozgóképes feldolgozás.

44 fejezet 4 férfiról
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.

A Vágyak/Valóság óriási sikerrel adaptálta képernyőre az írónő történeteit, aki jelenleg pszichológusként dolgozik. Két gyermeke születése után, ellaposodott házassága okán naplóírásba kezdett, amely során legféltettebb emlékeit és tapasztalatait vetette papírra. Ám arra nem számított, hogy férje megtalálja a naplóját…

A történetek alapját tehát BB Easton élete adja, amely elsöprő humorral, szókimondással és fülledt erotikával megfűszerezve tárul fel könyveiben.

A Csontarcú
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A Csontarcú

B.B. Easton
A sebesség megszállottja
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
A rocksztár
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A rocksztár

B.B. Easton
Az öltönyös
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az öltönyös

B.B. Easton

„Korábban nem ismertem az írót, és nem is tudom, hogyan és mikor került a 44 fejezet 4 férfiról a Kindle-ömre, de Úr. Isten.” (Colleen Hoover, #1 The New York Times-bestsellerszerző)

Akárcsak a könyv, a sorozat is egy házas nő, Billie történetét meséli el, aki a fiatalkori, vad szexuális életéről ábrándozik a volt barátjával, Braddel. Naplóírásba kezd, hogy enyhítse a kimerültségét, és kiadhassa magából a vágyait. Azonban az eredetileg titkosnak szánt feljegyzéseket megtalálja a férje, Cooper, és ha ez még nem lenne elég bonyodalom: a szexi ex is újra felbukkan…

A Vágyak/Valóság őszintén mutatja be, hogy nemcsak a férfiak falhatják az életet, hanem a nők is, és az ő szempontjuk legalább annyira izgalmas lehet, mint a gyakrabban látott férfi szemszög.

„Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam. Talán jóképű, ám hideg, távolságtartó férjem egyszerűen képtelen megadni azt a szenvedélyt, amire vágytam, és meg is kaptam a szétvarrt, tesztoszterontól szétcsattanó expasijaimtól. Ha pedig már amúgy sem tudom újra átélni élményeimet, mi lenne, ha írnék róluk? Jó ötlet, ugye? Senkinek nem kell tudnia róla. Az én kis titkom marad.” (Részlet egy epizódból)

A Netflixen már az első évad is hihetetlen megtekintéseket ért el rövid időn belül, ugyanis a premiert követő 28 napban több mint 67 millióan látták a sorozatot, sőt az egyik felejthetetlen jelenet visszatekerési rekordot is döntött... Sejtehető, hogy az új részeket is legalább ekkora lelkesedéssel fogadják majd a nézők. Az második évad hamarosan mindenki számára elérhetővé válik, hiszen március 2-án felkerül a streamingszolgáltató műsorkínálatába.

A már meglévő szereplőgárda mellé 5 új karakter is becsatlakozik, akik rengeteg érdekes és intrikával teli pillanatot fognak okozni.

Az előzetesből kiderül, hogy Billie végül úgy dönt, nem áll ellen volt szerelmének; új vágyakkal néz szembe, miközben arra az életre vágyik, amit a férje mellett már megtapasztalt.

Azonban felmerül a kérdés: vajon minden vágya teljesülhet egyszerre?

„A Vágyak/Valóság egy valóra vált álom. Az, hogy alkothattunk egy sorozatot az erőteljes női szexualitásról, amely nézők milliójához szólt, nem csupán elképesztően szórakoztató, de egyben hihetetlenül örömteli is” – nyilatkozta Stacy Rukeyser, a sorozat egyik készítője.