Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2018. július 26.
Jövőre a mozikban a Nő az ablakban!

Jövőre a mozikban a Nő az ablakban!

Ahogy erről korábban már a Facebook-oldalunkon is írtunk a januári könyvmegjelenést követően jövőre már a moziban is viszontláthatjuk a New York-i lakásából ki nem mozduló, a szomszédjait az ablakból kémlelő Anna Fox történetét. A regény óriási sikernek bizonyult. Kapásból a New York Times bestsellerlistájának élén nyitott, hetekig le sem lehetett taszítani a trónról, három hónap alatt majd egymillió példány kelt el belőle, 38 nyelvre lefordították. Nem csoda hát, hogy még a megjelenés évében felfedezte magának Hollywood is.

A filmet a tavaly szép karriert futott A legsötétebb óra rendezője Joe Wright jegyzi majd. Wright olyan más filmek rendezői székéből is ismert lehet, mint a Büszkeség és balítélet, a Vágy és vezeklés, vagy az Anna Karenina.

A főszerepet Amy Adamsre osztották a producerek, akit például az Érkezésben láthattunk viszont. Amy Adams szereplése kiadónk szempontjából külön is érdekes, hiszen ő játssza az idén júliusban az HBO-n bemutatásra kerülő minisorzat, az Éles tárgyak főszerepét. A sorozat alapjául szolgáló könyvet a Holtodiglan írónője, Gillian Flynn jegyzi, és szintén az Alexandra Kiadó gondozásában látott napvilágot.

A legfrissebb hír pedig, hogy Amy Adams mellett A legsötétebb óráért Oscar-díjjal jutalmazott Gary Oldman lesz a film másik főszereplője. Szóval most már tényleg nagyon várjuk a jövő évi premiert.

Nő az ablakban

Nő az ablakban

A.J. Finn
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.