Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
május 23.
Kék ég, gyümölccsel teli narancsfák és a tenger – mi más gyógyír kellene a szívnek?

Kék ég, gyümölccsel teli narancsfák és a tenger – mi más gyógyír kellene a szívnek?

Előrendelhető újdonság

„Ha menekülésre vágysz a saját világodból, ez a napsütötte, elbűvölő történet tökéletes arra, hogy elrejtőzz.” - S Magazine

Hamarosan megjelenik Sheila O'Flanagan Ház a narancsligetek között című könyve.
Kék ég, gyümölccsel teli narancsfák és tenger – mi más gyógyír kellene egy összetört szívnek?

Juno Ryan úgy érzi, az élete nem is lehetne tökéletesebb. Radiológusként dolgozik, a szakmai élete sínen van, a szerelmével, Braddel pedig nem is lehetnének boldogabbak. Juno világa teljesen összeomlik, amikor szerelme egy szörnyű tragédia áldozata lesz – és ha ez nem lenne elég, a nőnek a hírekből kell megtudnia, hogy néhai szerelme hazudott neki.

„Egy tökéletes történet arról, ahogyan egy nő békét talál önmagában, és új életet kezd.” - Woman & Home

Ház a narancsligetek között

Ház a narancsligetek között

Kék ég, gyümölccsel teli narancsfák és a tenger - mi más gyógyír kellene a szívnek?

Sheila O'Flanagan
Alexandra Kiadó (A), 2023.06.08.
Juno Ryan úgy érzi, végre révbe ért az élete. Elismert radiográfus, és a dolgok nem is alakulhatnának jobban szerelmével, Braddel. Ám amikor a férfi egy szörnyű katasztrófa áldozata lesz, Juno világa összeomlik. Szerelme elvesztése már önmagában óriási tragédia, ráadásul a fiatal nőnek a hírekből kell megtudnia, hogy Brad egész végig hazudott neki.

Juno egyre többet hibázik a munkájában, élete szétesőben, nem tudja, mégis mit kellene tennie. Végül Spanyolországba menekül, ahol a Villa Naranjában próbálja összeszedni magát. A csodálatos táj, a gyümölccsel teli fák és Pep, a jóképű, fiatal borász enyhülést hoznak a nő lelkének és szívének – de a valódi gyógyulást csak úgy érheti el, ha ő maga is akarja.

„A történet a gyász elfogadásáról szól, arról, az ember belátja, ha hibázott, és hogyan jön rá, hogy igenis lehet többször szerelmes. Nagyon szerettem, a karaktereket meggyőzőnek, Spanyolország bemutatását pedig gyönyörűnek találtam.
Szinte már úgy éreztem, mintha én magam is Juno mellett napoznék.” - Claire, Amazon

Mi történik, ha valaki késznek érzi magát élete rendbe hozására, de ezek után egy újabb sokkoló esemény történik? Vajon Juno képes lesz valaha is maga mögött hagyni a múltat, és újra megtanulni bízni önmagában?

O'Flanagan világhírű regénye pontosan erre próbál választ adni; a lélek és szív gyógyulására.
Na meg persze arra, hogyan is rakhatja valaki össze ismét az életét, ha az látszólag már régen romokban hever?

„Jó történet, csodálatos hangulat, főleg a helyszín leírásával. Szinte már azt kívánja az ember, bárcsak helyet cserélhetne a főszereplővel. Nagyon jó könyv, nem túl nehéz olvasmány, de mindenképpen be akarja fejezni az ember.” - Jane G., Amazon