Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. június 13.
Készülj az új évadra a legfinomabb Outlander-fogásokkal!

Készülj az új évadra a legfinomabb Outlander-fogásokkal!

Megfilmesítés

A STARZ sikeres történelmi drámasorozata, az Outlander idén nyáron ismét visszarepít minket az időben: június 16-án érkezik a 16 epizódból álló, kibővített hetedik évad, melyben Jamie és Claire azért harcolnak, hogy túléljék az amerikai függetlenségi háborút. A sorozat Diana Gabaldon könyve alapján készült.

Az Outlander Claire Randall epikus, a múlt és a jelen együttesén átívelő szerelmi történetét meséli el, miután a ll. világháborúban hadiápolónőként dolgozó Claire beleszeret egy Jamie Fraser nevű skót harcosba a 18. századi Skóciában. Szerelmük megváltoztathatja a történelem menetét…

Az új évad nem vesztegeti az időt, egyből akcióba lendül, és folytatja a hatodik évad fináléjának megrázó eseményeit: Jamie és a fiatal Ian Claire megmentésén fáradoznak, mielőtt a nőt bíróság elé állítanák, és jogtalanul elítélnék Malva Christie meggyilkolásáért. Mindeközben azonban vészesen fenyeget az amerikai függetlenségi háború.

Vissza fogsz térni hozzám. Mindig visszatérsz” – mondja Claire egy gyászmenetet bemutató montázs közepette.

A szerelmesek, Jamie és Claire eddig mindig egymásra találtak, ráadásul a Jamie-t alakító Sam Heughan tavaly úgy nyilatkozott a Varietynek, hogy Jamie meg fogja találni a szerelmét. A trailer végén azonban Jamie, miközben egy gyöngyszemet mutat feleségének, azt mondja, „megőrzöm, ha megölnének”. – Ezzel arra utal, hogy ha ő meghal a csatatéren, Claire visszautazhat a jövőbe… Lehetséges azonban, hogy talán nem is a csatatér miatt kellene aggódnia Jamie-nek és Claire-nek, hiszen rosszabb sors is érheti őket: a trailerben több képkocka is látható egy leégett házról. A jövő újságcikke azonban megoldás lehet a tragédiára…

A hetedik évadban az amerikai függetlenségi háborúval káosz uralkodik: minden eddig megszokott megváltozik. Az évad kulcskérdése, hogy Jamie és Claire, Brianna, Roger, illetve szeretteik képesek lesznek-e az eseményekkel együtt változni. Minden ezen áll vagy bukik.

Az Outlander hetedik évadának első része tehát idén nyáron, június 16-án érkezik, a második részre pedig 2024-ben számíthatunk.

sam_heughan_and_caitriona_balfe_season_7_outlander_jamie_and_claire_fraser.webp

De nem csak a sorozatot élvezhetjük idén nyáron, június 16-ától ugyanis elérhető Theresa Carle-Sanders hivatalos szakácskönyve is, az Outlander – Az idegen konyhája! A szakácskönyv egy igazi kulináris időutazás, amely könnyen beszerezhető alapanyagok és nagyszerű receptleírások mentén, egyenesen a skót és amerikai finomságok világába repíti az olvasókat.

Outlander - Az idegen konyhája
Akciós filmes kedvencek

Outlander - Az idegen konyhája

Theresa Carle-Sanders
Alexandra Kiadó (A), 2023.06.15.
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander - Az idegen világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy kényeztesd saját magadat az alábbi skót és amerikai finomságokkal:
Reggeli Élesztős hajdinapalacsinta Edényben főtt lágytojás Duncannek