Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. február 17.
Legyen tiéd egy dedikált példány a Szibériai csapda című könyvből!

Legyen tiéd egy dedikált példány a Szibériai csapda című könyvből!

A könyves világ hírei

Sajnos a koronavírus világjárvány és az ezzel járó korlátozások ellehetetlenítik a könyvbemutatókat, az olvasók és szerzők közötti személyes találkozókat. Ilyen helyzetben nehéz dedikált példányt szerezni kedvenc olvasmányainkból és a könyvújdonságokból, még akkor is, ha magyar szerző alkotásáról van szó.

A Szibériai csapda szerzője, Cserhalmi Dániel azonban nemrég úgy döntött, meglátogatja az Alexandra Kiadócsoport pécsi irodáját és impozáns könyvraktárát, és látogatása során gondolt az olvasókra is! Dániel több példányt is aláírt, így most Lengyel József és Douglas Murray kötetei után lehetőséged nyílik dedikált példányt szerezni a Szibériai csapdából is!

Szibériai csapda - DEDIKÁLT

Szibériai csapda - DEDIKÁLT

Cserhalmi Dániel
Alexandra Kiadó (A)
DEDIKÁLT PÉLDÁNY! Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés.

Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés. Öngyilkossági kísérlete nem sikerül, és már az alkohol sem hoz megnyugvást. Nincs mese: családjával együtt el kell hagynia az országot. De vajon lehetséges-e a szökés - a disszidálás - a besúgók láthatatlan hadserege közepette? Tud-e még bízni bárkiben is? Félreállíthat-e az útból mindenkit?

Cserhalmi Dániel második ÁVH-regénye először elaltatja az olvasó éberségét… aztán felborítja a sakktáblát, és szanaszét röpködnek a sakkfigurák… de persze lehet, hogy ez is csak a játszma része. A könyv az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltára szakmai támogatásával készült.