Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
december 18.
Marilyn Monroe, Keith Richards, Leonard Cohen

Marilyn Monroe, Keith Richards, Leonard Cohen

Legyen szó rock' n' roll életérzésről, lírai dalköltészetről vagy egy kivételes nő történetéről, itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő könyvet.

Élet

Élet

Fox, James, Richards, Keith
Cartaphilus Könyvkiadó
Hölgyeim és uraim, íme: Keith Richards.
Keith Richards, a Rolling Stones szíve-lelke, mindenki "Keef"-je, akinek dalain egész nemzedékek nőttek fel, s akiről tényszerűen tudjuk, hogy kimaxolta a rock and roll életérzést. És még mindig életben van! A szakma nagy öregje, az elpusztíthatatlan legenda, a rocknagyapa.
I

I'm Your Man - Leonard Cohen élete

Simmons, Sylvie
Alexandra Kiadó (A), 2019.11.25.
Leonard Cohen az elmúlt évszázad egyik legjelentősebb alkotója, halhatatlan dalok és irodalmi művek szerzője. Szinte látjuk magunk előtt: mindig kifogástalan öltönyben, őszes hajjal, kalappal a fején, arcán az utánozhatatlanul szexis coheni mosollyal, ami a korral sem vesztett bájából.
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

A rivaldafény árnyékában

Casillo,Charles
Alexandra Kiadó (A)
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.