Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. december 18.
Marilyn Monroe, Keith Richards, Leonard Cohen

Marilyn Monroe, Keith Richards, Leonard Cohen

Legyen szó rock' n' roll életérzésről, lírai dalköltészetről vagy egy kivételes nő történetéről, itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő könyvet.

Élet

Élet

James Fox, Keith Richards
Cartaphilus Könyvkiadó
Hölgyeim és uraim, íme: Keith Richards. Keith Richards, a Rolling Stones szíve-lelke, mindenki "Keef"-je, akinek dalain egész nemzedékek nőttek fel, s akiről tényszerűen tudjuk, hogy kimaxolta a rock and roll életérzést. És még mindig életben van!
I"m Your Man - Leonard Cohen élete
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

I'm Your Man - Leonard Cohen élete

Sylvie Simmons
Alexandra Kiadó (A), 2019.11.25.
Leonard Cohen az elmúlt évszázad egyik legjelentősebb alkotója, halhatatlan dalok és irodalmi művek szerzője. Szinte látjuk magunk előtt: mindig kifogástalan öltönyben, őszes hajjal, kalappal a fején, arcán az utánozhatatlanul szexis coheni mosollyal, ami a korral sem vesztett bájából.
Marilyn Monroe
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Marilyn Monroe

A rivaldafény árnyékában

Charles Casillo
Alexandra Kiadó (A)
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.