Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. január 11.
Megérkezett az első teaser a Kis tüzek mindenütt-sorozathoz

Megérkezett az első teaser a Kis tüzek mindenütt-sorozathoz

Megfilmesítés

Régóta várunk Celeste Ng nagy sikerű könyvéből, a Kis tüzek mindenütt-ből készülő sorozatra, amihez most végre megérkezett az első teaser előzetes, sőt, a premier dátuma is nyilvánosságra került!

Celeste Ng könyveiből, az Amit sohase mondtam el és a Kis tüzek mindenütt című regényekből már ötmillió példányt adtak el világszerte.

A Kis tüzek mindenütt-nek megjelenése óta bérelt helye van a The New York Times bestsellerlistáján, a Goodreads olvasói pedig 2017-ben a legjobb szépirodalmi műnek választották meg. Magyarországon 2018-ban jelent meg az Európa Könyvkiadó gondozásában.

A regényből Reese Witherspoon és Kerry Washington produceri közreműködésével és főszereplésével készül tévésorozat a Hulu gyártásában: Witherspoon Elena Richardsont, a négygyermekes anyát és mintalakót, míg Washington Mia Warrent, az egyedülálló, titokzatos anyát alakítja majd.

Kis tüzek mindenütt

Kis tüzek mindenütt

Celeste Ng
Európa Könyvkiadó, 2018.11.21.
Shaker Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása.