Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. április 24.
Megjelent a Szent Johanna gimi kalauz 2.0!

Megjelent a Szent Johanna gimi kalauz 2.0!

Friss megjelenés

Bár az eredetileg április 26-ra tervezett X. SzJG találkozót sajnos elhalasztották a járványügyi veszélyhelyzet értelmében kihirdetett korlátozások miatt, Leiner Laura legújabb könyve, a Szent Johanna gimi kalauz 2.0 az eredeti tervek szerint megérkezett a nyomdából!


A Szent Johanna gimi-sorozat elindulásának tizedik évfordulójára megjelent kalauz új kiadásban hozza el mindazt, ami miatt az elsőt úgy szerettük, valamint tartalmazza Reni Corteznek írott levelét, a szereplők adatlapját, érdekességeket és gyakran ismételt kérdéseket a sorozatról, zene- és könyvlistákat, Leiner Laura elő- és utószavát, valamint a nyolc kötet legemlékezetesebb jeleneteit is!


Az írónő is boldogan posztolt a kötetről hivatalos Instagram-oldalán. Ne maradj le te sem a szuper kötetről! Minden rajongónak szinte kötelező olvasmány!

Szent Johanna gimi kalauz 2.0
Akciós termékek

Szent Johanna gimi kalauz 2.0

Leiner Laura
L&L Kiadó
A Szent Johanna gimi-sorozat elindulásának tizedik évfordulójára új kiadásban jelenik meg az SzJG kalauz, ami többek között tartalmazza Reni Corteznek írott levelét, a szereplők adatlapját, érdekességeket és gyakran ismételt kérdéseket a sorozatról, zene- és könyvlistákat, Leiner Laura elő- és utószavát, valamint a nyolc kötet legemlékezetesebb jeleneteit.