Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. szeptember 19.
Mit jelent Mucsi Zoltánnak az Ünnepi Könyvhét?

Mit jelent Mucsi Zoltánnak az Ünnepi Könyvhét?

Kultúra és életmód

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az idei könyvhetet online formában rendezik meg. A szervezők többek között indítottak egy videósorozatot, melyben arról kérdeznek írókat, alkotókat, hogy mit jelent számukra az Ünnepi Könyvhét.

A sorozatban helyet kapott Mucsi Zoltán is, akiről a napokban jelent meg Bérczes László legújabb beszélgetőkönyve. A videóban a mostani napokat egy filmpremier előtti érzéshez hasonlítja abból a szempontból, hogy már készen van az alkotás, és jelenleg a várakozás és izgalom időszakát éli, hogy milyen lesz a fogadtatása.

"Azt szeretném az életben, hogy én egy hiteles ember legyek, hogy ez a könyv, amit mond, az őszinte és hiteles legyen. Lehet valakinek az a véleménye, hogy ez nem a legjobb ember, de nincs benne hazugság."

Mucsi Zoltán -  Bérczes László beszélgetőkönyve
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Mucsi Zoltán - Bérczes László beszélgetőkönyve

Bérczes László
Európa Könyvkiadó, 2021.02.19.
Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, országos hírű színházi előadások és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Érzékeny és bizalmas beszélgetés életről, színészetről.