Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. április 29.
Moobius Online Könyvfesztivál 2021

Moobius Online Könyvfesztivál 2021

A könyves világ hírei

Akárcsak a tavalyi évben, a koronavírus-járvány miatt idén sem tudják megrendezni a szokott időpontban a magyar olvasóközönség egyik legfontosabb rendezvényét: az eredeti áprilisi dátum helyett a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált ősszel tartják meg.

A 2020-as év fontos tanulsága azonban, hogy a közös élményszerzés akkor is lehetséges, ha személyesen nem tudunk találkozni. A Moobius Online Könyvfesztivál arra vállalkozott 2020-ban, hogy virtuálisan összehozza a könyvszerető közösséget, és beszélgetéseket generáljon az olvasók, valamint az olvasók és a szerzők között. Most pedig ismét erre törekszünk: célunk, hogy virtuális könyves élményekkel töltsük meg a tavaszt!

A fesztivál időtartama alatt minden este 18.00 és 20.00 között a Moobius felületeire invitáljuk az olvasókat. 18 órától a Moobius Facebook-oldalán élő online beszélgetésekhez csatlakozhatsz, ahol szerzők és könyvpiaci szereplők beszélgetnek egymással írásról, könyvkiadásról, kulisszatitkokról és érdekességekről. Az élő beszélgetések után pedig a Moobius Idővonalán folytatódik a programsorozat, ahol minden szerző és sztárvendég egyedi meglepetéssel készül az olvasóknak.

Mindeközben pedig a fesztivál teljes ideje alatt kedvezményes áron (-40%) vásárolhatod meg a Moobius könyveit!

Programterv:

napi_esemeny_hetfo_1_1-1.jpg
napi_esemeny_kedd_1_1-1.jpg
napi_esemeny_king_1_1-1.jpg
napi_esemeny_csutortok_1_1-1.jpg
napi_esemeny_pentek_1_1-1.jpg

Csatlakozz a Moobius Online Könyvfesztivál 2021 Facebook-eseményéhez!