Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2021. május 18.
Nézd meg Az utolsó szerelmes levél előzetesét!

Nézd meg Az utolsó szerelmes levél előzetesét!

Megfilmesítés

Jojo Moyes történetei egytől egyig szívmelengető – vagy éppen szívszorító – szórakozást ígérnek. Nem meglepő hát, hogy az írónőt korunk legnépszerűbb romantikus szerzői között tartják számon. A Mielőtt megismertelek című film elsöprő világsikere után pedig már az sem kérdés, hogy ezek a történetek a tévéképernyőn is megállják a helyüket.

Mielőtt megismertelek

Mielőtt megismertelek

Jojo Moyes
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
Carta Light
A korunk Love story-jának kikiáltott varázslatos regény főhőseinél különbözőbb két embert keresve sem találhatnánk. A szívszorítóan romantikus történet páratlanul nehéz kérdéssel szembesíti az olvasót: mitévők legyünk, ha a döntéstől, amivel a szerelmesünket boldoggá tehetjük, megszakad a szívünk?

Tavaly ősszel látott napvilágot a hír, hogy Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvéből – amely 2011-ben „Az év romantikus regénye” elnevezésű, rangos brit díjat is elnyerte – a Netflix jóvoltából készül feldolgozás.

A filmet a színészként és rendezőként is tevékenykedő Augustine Frizzell rendezte, a főszerepekben pedig az Oscar-jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete), Shailene Woodley (Hatalmas kis hazugságok, Csillagainkban a hiba), Joe Alwyn és Nabhaan Rizwan láthatók.

A két szálon futó történet egy ambiciózus újságírónőt követ, aki a szerkesztőség archívumában téma után kutatva az 1960-as években írt szerelmes levelekre bukkan, és elhatározza, hogy megoldja a középpontjukban álló tiltott viszony rejtélyét. Mindeközben persze ő maga is szerelmes lesz – a frissen megjelent előzetes alapján romantikában nem szenvedünk majd hiányt!

Az utolsó szerelmes levél július 23-án debütál a Netflixen, a Cartaphilus Könyvkiadó jóvoltából pedig már előrendelhetővé vált a könyv új, filmborítós kiadása is!

Az utolsó szerelmes levél

Az utolsó szerelmes levél

Jojo Moyes
Cartaphilus Könyvkiadó
"…ha van valakid, aki megért, aki vágyik rád, aki önmagadnál is jobbnak lát - ez a legcsodálatosabb ajándék."
Ellie századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes.