Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2023. március 28.
Rosa Larkin - pontosabban Rosa Smith kalandjai folytatódnak az öböl partján!

Rosa Larkin - pontosabban Rosa Smith kalandjai folytatódnak az öböl partján!

Könyvajánló

Előrendelhető Nicola May trilógiájának második része, amely ugyancsak Cockleberry Bayben játszódik, ahol a főszereplő, Rosa élete látszólag révbe ért: üzemelteti a kisállatkellékeket árusító kisboltját, férjével kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, számos barátra lelt, megtalálta az édesanyját, azonban valami még sincs rendben. Állandó elégedetlenség és feszültség tombol benne, ennek következményeként belekeveredik egy egyéjszakás kalandba; és miután arra sem emlékszik, megcsalta-e a férjét, vagy sem, Josh végleg Londonba költözik. Az őt ért tragédiák után Rosa minden erejével azon van, hogy begyógyítsa a múlt sebeit, amelyek a felnőtt életére is kihatnak.

„Ez a könyv annyira függővé tesz, hogy szó szerint elveszítesz 3 órát az életedből, és nem fog érdekelni.”

Amazon, olvasói vélemény

Apró bolt az öböl partján

Apró bolt az öböl partján

Nicola May
Pioneer Books, 2022.06.30.
Cockleberry Bay
Rosa Larkinnak nem igazán jön be a londoni élet: épp kirúgták, és nincs más társa az életben, mint Virsli, az izgága törpetacskó, és főbérlője, a nemtörődöm Josh. Nem csoda hát, hogy a huszonöt éves lány azonnal megragadja az alkalmat, amikor derült égből villámcsapásként megörököl egy kis sarki boltot az angol tengerparton.
Találkozzunk az öböl partján

Találkozzunk az öböl partján

Nicola May
Pioneer Books, 2023.03.31.
Cockleberry Bay
Friss házasként és egy jól menő boltocska, illetve Virsli, a tacsi tulajdonosaként Rosa Smith nem is kívánhatna többet. Ám az élet természetesen nem ennyire egyszerű. Férje, Josh folyton Londonban van, és a féltékenységével és magányával küzdő Rosa visszatér régi rossz szokásaihoz. Egy részeg éjszaka után arra sem emlékszik, hogy megcsalta-e a férjét vagy sem, és Josh végleg Londonba költözik.

Már előkészületben van a Cockleberry Bay-sorozat abszolút elragadó harmadik könyve, az Ajándék az öböl partján is.

A trilógia ezen részében visszatérnek a jól ismert szereplők, és egy tökéletes befejezéssel búcsúzik ez a szívmelengető sorozat. Tele érzelmekkel és humorral, ahogy azt Nicola May regényvilágában már megszokhattuk. A történet olvasása közben elkalandozunk Cockleberry Bay tengerparti kisvárosába, és rögtön magával ragad a hangulata.

Ajándék az öböl partján

Ajándék az öböl partján

Nicola May
Pioneer Books, 2023.10.26.
Cockleberry Bay
Rosa Larkin élete végre révbe ért. Leszámolt démonjaival, rendbe rakta házasságát, ráadásul tacskója, Virsli immár büszke apuka! Rosa mégis úgy érzi, hogy itt az ideje a váltásnak, és miután kávézója egyre jobban megy, és ő maga is családalapításon gondolkodik, meg akar válni az apró bolttól az öböl partján, amivel minden kezdődött.

„Ez a történet sokkal több, mint egy csodálatos romantikus regény. Oly módon tükrözi a való életet, hogy az ember a saját lelkét fedezi fel a történetben. Annyira meghatott a történet, és alig várom, hogy többet olvassak Nicola munkáiból.”

The Sun

Rosa Larkin élete végre révbe ért. Leszámolt démonjaival, rendbe rakta házasságát, ráadásul tacskója, Virsli immár büszke apuka! Rosa mégis úgy érzi, hogy itt az ideje a változásnak és miután kávézója egyre nagyobb hírnévnek örvend, és ő maga is családalapításon gondolkodik, meg akar válni az apró bolttól az öböl partján, amivel minden kezdődött.

Ám mindez nem olyan egyszerű. Jótevője annak idején egy fontos kitétellel hagyta rá a boltot: Rosa nem adhatja el, csupán elajándékozhatja, méghozzá olyasvalakinek, akit méltónak talál rá. Ám hogyan lehet kiválasztani a legméltóbb személyt? Rosa képtelen dönteni, ráadásul miután híre megy, hogy a bolt új gazdáját keresi, idegenek sora jelenik meg Cockleberry Bayben. Egyáltalán nem biztos, hogy mindegyikük jót akar neki és a boltnak, ráadásul terhes családi örökségétől sem szabadulhat. Rosára új kalandok és viszontagságok várnak, és csak egyetlen dologban lehet biztos: ezután már semmi sem lesz a régi.

A fordulatos és szívmelengető Ajándék az öböl partján méltó lezárása Nicola May óriási sikerű Cockleberry Bay-trilógiájának.

„Édes és elvarázsoló történet. Nicola May ismét csodásan szövi össze egy történetben a romantikát, a humort és a rejtélyt. Ez a harmadik és sajnos az utolsó rész ebben a bájos sorozatban. Nagyon élveztem a Cockleberry Bayben eltöltött időt ezekkel a furcsa, ám megnyerő karakterekkel.”

GoodReads olvasói vélemény

Nicola May a romantikus-humoros történetek igazi mestere, tizenhat romantikus vígjáték szerzője. Szívmelengető romantikus regényei rendre az angol sikerlisták elejére kerülnek.
Az Ajándék az öböl partján lendületes stílusban zárja le ezt a fenomenálisan sikeres sorozatot, ezzel örömet okozva Rosa több ezer rajongójának.

"Szórakoztató, izgalmas, tipikusan csajos történet, csak ajánlani tudom!”

Amazon olvasói vélemény