Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. június 5.
Rövidsorozat készül a Kilenc idegenből

Rövidsorozat készül a Kilenc idegenből

Megfilmesítés

Az elképesztő népszerűségnek örvendő Hatalmas kis hazugságok után újabb Liane Moriarty-könyvből készül televíziós feldolgozás: ezúttal a Kilenc idegen története köszön majd vissza a képernyőn Hulu-rövidsorozat formájában.

A Kilenc idegen történetében kilenc ember a legkülönfélébb okokból úgy dönt, részt vesz egy tíznapos rekreációs programban. A pihentetőnek tűnő programról azonban hamar kiderül, hogy valójában valamiféle őrült kísérlet, melynek során a legmélyebb szorongásaikkal és eltitkolt vétségeikkel, elfojtott vágyaikkal és elhazudott kudarcaikkal kell szembenézniük. No meg a kísérlet eszelős kitalálójának hatalmával…

A rövidsorozat nagyszerű szereplőgárdával kezd összeállni: az Oltalom Háza vezetőjét például a Hatalmas kis hazugságokban alakított szerepéért Golden Globe díjban is részesülő Nicole Kidman alakítja majd. A „kilenc idegenről” eddig annyi tudható, Francist a remek humoráról is ismert Melissa McCarthy játssza, míg a hipster stílusú Yaót a The Good Place című sorozatból ismert Manny Jacinto alakítja. A sorozat várhatóan 2021-ben debütál a Hulun.

Kilenc idegen

Kilenc idegen

(E-könyv)
Liane Moriarty
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Kilenc ember a legkülönfélébb okoknál fogva úgy dönt, hogy befizet egy tíznapos gyógyüdülésre. Van, aki fogyni akar, van, aki a válságba jutott házasságát reméli helyrehozni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak pihenni akar, kiszakadva a hétköznapok taposómalmából.