Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. április 27.
Számkivetettből királyi társ – előrendelhető Kamilla, Anglia királynéjának életrajza

Számkivetettből királyi társ – előrendelhető Kamilla, Anglia királynéjának életrajza

Előrendelhető újdonság

Angela Levin, Anglia egyik leghíresebb királyi tudósítója, aki már több British Press Awarddal büszkélkedhet. Publikált már a The Observerben, a Daily Mailben és a The Daily Telegraphban is. Most egy igazán hiánypótló könyvvel érkezett, amelyben egy megosztó személyiség életéről hull le a lepel.

A brit királyi család élete mindig is foglalkoztatta a nagyközönséget. Számtalan könyvet olvashatunk a néhai II. Erzsébet királynő életéről (Clive Irving: Az utolsó királynő, Jennifer Robson: II. Erzsébet ruhája: egy királyi esküvő története, Sally Bedell Smith: Erzsébet, a királynő), illetve unokái, Vilmos és Harry herceg életéről. Angela Levin viszont egy igazán megosztó személyiség, Kamilla királyné életútját dolgozza fel.

„Alapos kutatást végzett, intelligens és tisztességes. A Levin által festett kép az új királynéról teljességgel pontos. Nem nagyképű, bájos, természetesen hűséges és támogató. Az új királyné pillanata valóban eljött […]”
Simon Heffer, The Daily Telegraph

Kamilla, Anglia királynéja
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kamilla, Anglia királynéja

Számkivetettből királyi társ

Angela Levin
Alexandra Kiadó (A), 2023.05.02.
Angela Levin, az egyik legismertebb brit királyi tudósító Kamilla rendkívüli életútját írta meg hiánypótló könyvében. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a brit monarchia történetének legújabb fejezetébe.

A kötet Kamilla életét egészen gyerekkorától kezdve tárja elénk, középpontba helyezve, ahogy a királyné tántoríthatatlanul küzdött, hogy helyreállítsa saját és férje hírnevét. A könyvben más fénybe helyeződik a királyi család egyik – ha nem a – legnagyobb botránya is, Diana és Károly herceg zátonyra futott házassága. A sok kritika ellenére új megvilágításban olvashatunk Kamilláról; talán levetheti a „házasságtörő” címkét. A barátok és közeli ismerősök, hozzátartozók visszaemlékezése alapján íródott mű nélkülözhetetlen olvasnivaló mindenkinek, aki érdeklődik a királyi család élete és kulisszatitkai iránt.

„Nagyon érdekes életrajz egy olyan nőről, aki nem roppant össze a média által negatívan befolyásolt közvélemény súlya alatt.”
Goodreads, olvasói vélemény