Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. március 24.
Találj új elfoglaltságokat otthon!

Találj új elfoglaltságokat otthon!

Könyvajánló

A tény, hogy határozatlan ideig otthon tanácsos maradnunk, és nem foglalkozhatunk megszokott szabadidős tevékenységeinkkel, például nem mehetünk edzőterembe vagy nem találkozhatunk a barátainkkal, ijesztően hangozhat elsőre. Gondolkodjunk azonban pozitívan: a felszabadult, otthon töltött idő remek lehetőség arra, hogy új elfoglaltságokat, új hobbikat találjunk, és ezeket gyakoroljuk!

Kezdjük az alapokkal. Mivel nem ajánlott étterembe menni, otthon kell megoldanunk étkezéseinket. Persze a fontosabb étkezésekre rendelhetünk is, de ki is használhatjuk az időnket arra, hogy új recepteket tanuljunk, és továbbfejlesszük főzőtudásunkat. Ha még csak most ismerkedünk a konyhával, Hargitai György Az én alap szakácskönyvem című kötete a segítségünkre lehet.

Az én alapszakácskönyvem

Az én alapszakácskönyvem

Sütés-főzés lépésről lépésre

Hargitai György
Alexandra Kiadó (A), 2014.
"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást is.

Ha azonban már otthonosan mozgunk a konyhában, és új ízekre vágyunk, Giorgio Locatelli Ízek Itáliája című kötete ad segítséget. Ez a könyv több mint receptgyűjtemény: enciklopédia és gasztronómiai útikalauz az olasz ízek kedvelőinek.

Ízek Itáliája

Ízek Itáliája

Tankönyv haladóknak, kézikönyv séfeknek

Giorgio Locatelli
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit. Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát...

Hiányzik az edzés, és valami otthon is elvégezhetőre vágynál? Ragadd meg a Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv című kötetünket. A jóga segíthet elérni, hogy visszanyerd testi és szellemi erődet, megnyugtatja az elmét, és csökkenti a stresszt. Ráadásul a gyakorlatok otthon is elvégezhetők, mindössze egy megfelelő szőnyegre van szükség. A Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv által elsajátíthatod a szükséges pózokat, a légzési és meditációs technikákat akkor is, ha teljesen kezdőként állsz a jóga világának kapujában.

Jóga kézikönyv

Jóga kézikönyv

A testnek és a léleknek

Jasmine Tarkeshi
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Kevesebb stressz Jobb közérzet Béke
A kifejezetten kezdők számára íródott Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv kíméletesen vezet végig az alapvető jógapózokon, légzéstechnikákon és meditációkon.

Már főztél is, edzettél is, de még mindig rengeteg a szabadidőd? Használd ki kreativitásod fejlesztésére! Kínálatunkban rengeteg felnőttszínezőt találsz, amelyeket április 9-ig 50-70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Nézz körül a választékunkban!

Felnőtt színezők 50-70% kedvezménnyel!
Felnőtt színezők 50-70% kedvezménnyel!

Használd ki a felszabadult idődet: stresszlevezetés és unaloműzés kreatívan!

Felnőtt színezők 50-70% kedvezménnyel!*

03. 21. - 04. 09.


* A készlet erejéig.


Ugye már nem is hangzik olyan soknak ez az otthon töltött idő? Ne unatkozz, fejlődj! Mi pedig azon leszünk, hogy ebben a legtöbbet segítsünk!