Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. március 24.
Találj új elfoglaltságokat otthon!

Találj új elfoglaltságokat otthon!

Könyvajánló

A tény, hogy határozatlan ideig otthon tanácsos maradnunk, és nem foglalkozhatunk megszokott szabadidős tevékenységeinkkel, például nem mehetünk edzőterembe vagy nem találkozhatunk a barátainkkal, ijesztően hangozhat elsőre. Gondolkodjunk azonban pozitívan: a felszabadult, otthon töltött idő remek lehetőség arra, hogy új elfoglaltságokat, új hobbikat találjunk, és ezeket gyakoroljuk!

Kezdjük az alapokkal. Mivel nem ajánlott étterembe menni, otthon kell megoldanunk étkezéseinket. Persze a fontosabb étkezésekre rendelhetünk is, de ki is használhatjuk az időnket arra, hogy új recepteket tanuljunk, és továbbfejlesszük főzőtudásunkat. Ha még csak most ismerkedünk a konyhával, Hargitai György Az én alap szakácskönyvem című kötete a segítségünkre lehet.

Az én alapszakácskönyvem
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az én alapszakácskönyvem

Sütés-főzés lépésről lépésre

Hargitai György
Alexandra Kiadó (A), 2014.
"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást is.

Ha azonban már otthonosan mozgunk a konyhában, és új ízekre vágyunk, Giorgio Locatelli Ízek Itáliája című kötete ad segítséget. Ez a könyv több mint receptgyűjtemény: enciklopédia és gasztronómiai útikalauz az olasz ízek kedvelőinek.

Ízek Itáliája
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Ízek Itáliája

Tankönyv haladóknak, kézikönyv séfeknek

Giorgio Locatelli
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Az Ízek Itáliája több mint receptgyűjtemény. Tankönyv a kedvtelésből szakácskodóknak, mert kézen fogva, az alapoktól kezdve magyarázza el az igazi olasz ételek trükkjeit. Kézikönyv a séfeknek, mert enciklopédikus alapossággal tárgyalja az ételkészítés évszázados fortélyait, az alapanyagok kombinálásának titkát, az ízek, aromák vegyítésének tudományát...

Hiányzik az edzés, és valami otthon is elvégezhetőre vágynál? Ragadd meg a Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv című kötetünket. A jóga segíthet elérni, hogy visszanyerd testi és szellemi erődet, megnyugtatja az elmét, és csökkenti a stresszt. Ráadásul a gyakorlatok otthon is elvégezhetők, mindössze egy megfelelő szőnyegre van szükség. A Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv által elsajátíthatod a szükséges pózokat, a légzési és meditációs technikákat akkor is, ha teljesen kezdőként állsz a jóga világának kapujában.

Jóga kézikönyv
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Jóga kézikönyv

A testnek és a léleknek

Jasmine Tarkeshi
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Kevesebb stressz Jobb közérzet Béke
A kifejezetten kezdők számára íródott Jóga a testnek és a léleknek kézikönyv kíméletesen vezet végig az alapvető jógapózokon, légzéstechnikákon és meditációkon.

Már főztél is, edzettél is, de még mindig rengeteg a szabadidőd? Használd ki kreativitásod fejlesztésére! Kínálatunkban rengeteg felnőttszínezőt találsz, amelyeket április 9-ig 50-70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Nézz körül a választékunkban!

szinezo_banner-1.jpg
Felnőtt színezők 50-70% kedvezménnyel!

Használd ki a felszabadult idődet: stresszlevezetés és unaloműzés kreatívan!

Felnőtt színezők 50-70% kedvezménnyel!*

03. 21. - 04. 09.


* A készlet erejéig.


Ugye már nem is hangzik olyan soknak ez az otthon töltött idő? Ne unatkozz, fejlődj! Mi pedig azon leszünk, hogy ebben a legtöbbet segítsünk!