Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. március 16.
Végre magyarul is elérhető lesz Ayana Gray hatalmas nemzetközi népszerűségre szert tevő könyve, a Beasts of Prey – Indul a vadászat!

Végre magyarul is elérhető lesz Ayana Gray hatalmas nemzetközi népszerűségre szert tevő könyve, a Beasts of Prey – Indul a vadászat!

Előrendelhető újdonság

„Varázslatban és mítoszokban gazdag, a Beasts of Prey lakoma minden érzékszerv számára” (Renée Ahdieh, The New York Times-bestsellerszerző)

A 28 éves amerikai írónő, Ayana Gray debütáló fantasyregénye, melyet mindössze 6 hónappal az eredeti megjelenése után már 10 nyelvre lefordítottak, hamarosan hazánkban is megjelenik!

A Beasts of Prey – Indul a vadászat című trilógia első kötetében két, varázserővel rendelkező, színes bőrű tinédzser, Koffi és Ekon sorsa fonódik össze, miközben az otthonukat fenyegető, Shetani nevű szörnyetegre vadásznak a varázslatos Nagy Dzsungelben. Vagy talán épp a szörnyeteg vadászik rájuk?

A fiatal felnőtteknek szóló, Young Adult regény ötvözi a varázslatot, a fantasyt, cseppnyi romantikát és az afrikai mitológiát, hiszen az afrikai-amerikai tanulmányokat végzett, Ghánában is vendégtanulmányokat folytatott Ayana Gray kiemelten fontosnak tartja, hogy tisztában legyen örökségével.

A hosszú időn keresztül, 2015 óta íródott regény végül 2021 szeptemberében került az amerikai boltok polcaira, és mivel nemcsak az alapjául szolgáló mitológia, hanem a színes bőrű karakterek miatt is egyedi, így az izgalmas történet minden tekintetben hiánypótló.

A Netflix máris lecsapott a nemzetközi babérokra törő bestsellerkötetre, és bár a szereposztásról még semmit sem tudunk, a készülő film forgatókönyvét Melody Cooper írja, rendezője pedig a DC-s Ragadozó madarakban is közreműködő Bryan Ukeless lesz.

Miközben az Egyesült Államokban már a trilógia második kötete készül – amelynek megírásával saját elmondása szerint sokkal nagyobb nyomás nehezedett az írónő vállára, tekintve, hogy nem számított ekkora sikerre –, mi még egyelőre az első részt várjuk izgatottan, ami 2022 nyarán lesz elérhető a Cartaphilus Könyviadó gondozásában.

„Ayana Gray csodákkal, mítoszokkal és szörnyekkel teli világa életre kel a csábító és elbűvölő Nagy Dzsungelben. Letehetetlen mese, ami egy fordulatokkal teli útvesztőben bontakozik ki, és amit két főszereplő recsegő észjárása hajt, hogy legyőzzék a múlt és a jelen vadállatait.” (Amélie Wen Zhao, a Blood Heir-trilógia szerzője)

„Felüdülés. Ritkán szeretek bele olyan gyorsan karakterekbe, mint ahogy Koffi és Ekon esetében történt. Gray mesterien egyensúlyoz a fiatalság csodái és bizonytalanságai között egy ügyesen megalkotott világgal, amiről alig vártam, hogy minél többet megtudjak.” (S. A. Chakraborty, író)

Beasts of Prey - Vérengző fenevadak
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Beasts of Prey - Vérengző fenevadak

Indul a vadászat

Ayana Gray
Cartaphilus Könyvkiadó
Beasts of Prey
A sors veszélyes szövetségbe forraszt két tinédzsert, akik az otthonukat fenyegető halálos szörny levadászására készülnek - ám közben még a bestiánál is halálosabb titkokat fednek fel.