Nincs engedélyezve a javascript.
Akaratunk gyógyereje - Dedikált példány
Elolvastam
Tetszik

Akaratunk gyógyereje - Dedikált példány

Gyógyító ételek, lélekvidító történetek, hasznos tanácsok, hogy szemünk és lelkünk újra ragyogjon

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 Ft
3+2
Aki kézbe veszi ezt a könyvet, egy varázsszőnyegen találja magát, és velem együtt utazik azon a felderítő, kacskaringós, érzelmi úton, amely nekem reményt adott és ad a gyógyulásra, és bízom benne, hogy e kötet segít másoknak is megtapasztalni ezt a csodát.
Leírás a könyvről

"Aki kézbe veszi ezt a könyvet, egy varázsszőnyegen találja magát, és velem együtt utazik azon a felderítő, kacskaringós, érzelmi úton, amely nekem reményt adott és ad a gyógyulásra, és bízom benne, hogy e kötet segít másoknak is megtapasztalni ezt a csodát.

Könyvem nem egy "főzzünk okosan" receptkönyv, hanem személyes élményekkel, történelmi tényekkel, napjaink kutatási eredményeivel, népi hiedelmekkel ízesített sok-sok ételmese. Olyan ételek, fűszerek, italok, gombák, zöldségek, gyümölcsök a főszereplők, amelyek valamilyen formában hozzájárulhatnak látásunk javításához, szemünk gyógyulásához, erősítik szervezetünk ellenálló képességét a betegségekkel szemben, és kifényesítik nemcsak a tekintetünket, de a lelkünket is.

Amíg a gyógyulásban reménykedünk, megpróbálunk megtenni érte mindent, a szokásosnál több időt szentelünk magunkra, így jobban megismerjük, kik vagyunk, és mi is a feladatunk ezen a világon." (a Szerző)Eszterhai Katalin újságíró, televíziós riporter, producer, emberjogi aktivista. 1987-ben családjával elhagyta Magyarországot. Férjével, Lajtai Györggyel, a kötet fotóanyagának készítőjével jelenleg Kanadában él.

Adatok
Raktári kód:
756295
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
206 x 228 x 21
Tömeg [g]:
1140
Hozzászólások