Nincs engedélyezve a javascript.
Ízek Szicíliája
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
14 000.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Akció:
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.
Megízlelni Szicíliát, a Földközi-tenger aranyló búzamezőkkel, dús citrus- és olajfaligetekkel, lankás szőlősökkel teli szigetét. A neves olasz séf, Giorgo Locatelli új könyve nem pusztán receptek gyűjteménye, hanem a napfényes szicíliai kultúra, az olasz életérzés lenyomata.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Giorgio Locatelli és a szicíliai ételkultúra iránti mérhetetlen lelkesedése teszi egésszé ezt a könyvet.

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Lenyűgöző könyv! Csodálatos betekintést nyújt a szigetország történelmébe, konyhájába – és nem utolsósorban rengeteg könnyen elkészíthető recept is helyet kap benne.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Minden konyhakultúrával kapcsolatos dolgot egybefog, amivel Locatelli szicíliai nyaralásai során találkozott.

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Gyönyörű könyv teli színekkel, ízekkel, és azzal a természetes közelítéssel az ételek felé, amely a szicíliaiakat jellemzi.

Olvasói vélemény (Amazon)

„Locatelli számos díjat nyert már könyveiért… És könnyű belátni, miért. Jó és egyszerű receptek, amikből csodálatos és ízletes ételek készülnek.”

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Nagyon jól megírt kötet. Ez nem csupán egy receptkönyv, Locatelli hozzáadja szívét-lelkét, illetve személyes történeteit is; ettől kiváló olvasmány, amely a receptek hátterét is feltárja.”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Megízlelni Szicíliát, a Földközi-tenger aranyló búzamezőkkel, dús citrus- és olajfaligetekkel, lankás szőlősökkel teli szigetét. A neves olasz séf, Giorgo Locatelli új könyve nem pusztán receptek gyűjteménye, hanem a napfényes szicíliai kultúra, az olasz életérzés lenyomata.
A receptek közé történelmi érdekességeket, anekdotákat csempésző Ízek Szicíliája beavat minket az arab, spanyol és görög telepesek nyomát viselő terület bámulatosan sokszínű gasztronómiájába, és a remek receptek maguk is megtestesítik a szicíliai felfogást, miszerint a minőségi alapanyagok fontosabbak a felvágós megoldásoknál, hiszen „összeillik, ami együtt nő”.
Adatok
Raktári kód:
801156
EAN:
9789635820337
Eredeti megnevezés:
Made in Sicily
Megjelenés:
2021.08.31.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
200 x 280 x 34
Tömeg [g]:
2100
Hozzászólások
 

Szerző

Giorgio Locatelli
Giorgio Locatelli
Giorgio Locatelli világhírű olasz séf. Olaszországban, nagybátyja mellett tanult meg főzni, Párizsban tökéletesítette tudását, végül londoni éttermében varázsolta ünneppé az étkezést. A Locanda Locatellit 2003 óta minden évben Michelin-csillaggal díjazzák, Giorgio Locatelli pedig számos tévéműsorban szerepelt, valamint három nagy sikerű szakácskönyvet is írt – amelyek hazánkban az Alexandra Kiadó gondozásában jelennek meg. Számára az evés nem pusztán ételek fogyasztása, hanem rítus, az élet tisztelete.