Nincs engedélyezve a javascript.
Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Mary Berry tökéletes fogásai lépésről lépésre

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
12 999 helyett
9 749 Ft
-25 %
Mary Berry receptjei sosem okoznak csalódást Mary Berry az összes apró trükköt ismeri, amelyek révén ételeinket ellenállhatatlanul finommá tehetjük. Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Mary Berry profi abban, amit csinál. Doktorit kéne szereznie főzésből.”

Colleen Cannon, amazon.com

„Ez a valaha írt legjobb Mary Berry szakácskönyv! Nagyszerű receptek és minden lépést bemutató fényképek.

ljgfab4, amazon.com

„Kiváló szakácskönyv. Könnyedén követhető, mert az utasítások biztosítják, hogy az ételek tökéletesen készüljenek el.

Patricia V O’Neil, amazon.com

„Egyszerűen remek. Végiglapoztam ezt a könyvet, és olyan nagyszerű receptek vannak benne, amik arra ösztönöznek, hogy kibővítsem a megszokott étrendemet.

SC, amazon.com

„Csodálatos könyv, imádtam a minden lépést bemutató képeket és a könnyen követhető recepteket. Van még egy Mary Berry-könyvem, és mint mindig, a receptjei egyszerűen elkészíthetők, és mindig jól sikerülnek. Remek könyv!”

Amazon Customer

Leírás a könyvről

Mary Berry receptjei sosem okoznak csalódást
Mary Berry az összes apró trükköt ismeri, amelyek révén ételeinket ellenállhatatlanul finommá tehetjük. Tudja, mitől lesz kívül ropogós, belül szaftos a mázas sonka, mi a pillekönnyű gyümölcsös muffin titka, és mi varázsolja a tésztaszószt csodálatosan krémessé.
A szakácsművészet nagyasszonya minden recept végén megosztja velünk a siker kulcsát, és a szokásosnál is részletesebben, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót az étel elkészítésének folyamatán. Ha bevetjük Mary fortélyait, biztosak lehetünk benne, hogy rövidesen minket faggatnak majd a tökéletes ételek titkáról.

Adatok
Raktári kód:
800650
EAN:
9789635822515
Eredeti megnevezés:
Mary Berry Cooks The Perfect
Megjelenés:
2022.03.12.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
220 x 262 x 36
Tömeg [g]:
1650
Hozzászólások
 

Szerző

1507549.jpg
Mary Berry
A Mary Berryként hírnévre tett szert Mary Rosa Alleyne Hunning 1935-ben született Nagy-Britanniában. Vendéglátóipari főiskolai tanulmányait követően Párizsban, a nagynevű Le Cordon Bleu iskolában tanult. Számos nagy sikerű szakácskönyv szerzője, gasztronómiai műsorok állandó szereplője. Három gyermeke és öt unokája van, jelenleg a brit főváros közelében él.