Nincs engedélyezve a javascript.
Röpke pillanat csak földi ragyogásunk
Elolvastam
Kedvenc könyvem

Röpke pillanat csak földi ragyogásunk

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 799 helyett
3 229 Ft
-15 %
Ocean Vuong könyve brutálisan őszinte, költői nyelven megírt vallomás a szerelemről, a családról, a bevándorlásról, a szegénységről és a szeretetről. A húszas éveiben járó fiú, Kiskutya, anyjának írott levelében meséli el családjuk történetét, amelynek gyökerei a háború sújtotta Vietnámtól az amerikai Hartford városáig nyúlnak.
Leírás a könyvről

Ocean Vuong könyve brutálisan őszinte, költői nyelven megírt vallomás a szerelemről, a családról, a bevándorlásról, a szegénységről és a szeretetről.
A húszas éveiben járó fiú, Kiskutya, anyjának írott levelében meséli el családjuk történetét, amelynek gyökerei a háború sújtotta Vietnámtól az amerikai Hartford városáig nyúlnak. A fiú alámerül anyja bombák szaggatta emlékképeibe, hogy elmesélje a háború okozta traumákat, a kivándorlás és az új otthon keresésének nehézségeit, valamint kettejük függőséggel és frusztrációkkal terhelt kapcsolatát. Mindeközben keresi azokat a szavakat is, amikkel őszintén megvallhatja a dohányföldeken dolgozó, drogfüggő fiúval, Trevorral való barátságát és vonzalmát. Vuong lenyűgöző sűrűséggel és megértéssel beszél a különböző világok határán lebegő emberekről, arról, hogyan élhetjük túl a való élet sivárságát, és arról, hogyan gyógyíthatjuk és menthetjük meg egymást anélkül, hogy elfelednénk, kik vagyunk.Fordította: Varga Zsuzsanna

Adatok
Raktári kód:
758252
EAN:
9789635041633
Eredeti megnevezés:
On Earth We're Briefly Gorgeous
Megjelenés:
2020.03.01.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
124 x 183 x
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások