Nincs engedélyezve a javascript.
Az erő titkai
Kék könyveink akcióban!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 599.-
Korábbi ár:
4 499.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az Erő titkai kihagyhatatlan olvasmány mind az eredeti trilógián nevelkedett ősrajongóknak, mind a Csillagok háborújával csak az utóbbi években megismerkedő újonnan megtérteknek.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„…nem nevezheted magad igazi Star Wars-rajongónak, ha nem birtokolod ezt a könyvet. Az Erő titkai kötelező darab a

Solzy at the Movies

„A hardcore rajongók számára. Ha megszállottan rajongsz a filmekért, akkor a szórakozásodnak még nincs vége.”

Kirkus Reviews

Az Erő titkai aprólékos, részletes és teljesen lenyűgöző.”

The Nerd Daily Review

„Ez a könyv annyira beható, tele van történetekkel, amiket még sosem hallottam, és fantasztikus kiegészítője bármelyik

Roberto Scalia

Leírás a könyvről
Az Egy új remény 1977-es bemutatója óta eltelt szűk fél évszázadban a Csillagok háborúja egymást követő nemzedékek képzeletét gyújtotta lángra, hatása szinte a kultúra minden területén érezhető a filmművészettől az irodalmon át a játékiparig. Az eredeti trilógián felnőtt szerzőpáros, a veterán kulturális újságíró Edward Gross és a filmipari szakember Mark. A. Altman hasonlóan lehetetlen feladatra vállalkozik Az Erő titkaiban, mint a Halálcsillag elleni támadás során a lázadók: papírra vetni a Csillagok háborúja univerzumának születését, kibontakozását és folyamatos átalakulását az Egy új remény rázós kezdetétől egészen az elmúlt évek dicsőséges tévés reneszánszáig.
A szerzők alkotók, színészek, kritikusok és rajongók százaival beszélgettek, köztük az Erő titkainak olyan ismerőivel, mint az univerzumot megálmodó George Lucas, azt a filmvásznon életre keltő Mark Hamill és a tragikusan korán elhunyt Carrie Fisher; illetve a varázslatot lehetővé tevő filmipari szakemberekkel, mint Gary Kurtz producer és a legendás hanghatásokat létrehozó Ben Burtt. Az Erő titkai a sötét oldalba is bepillantást enged: hogyan készülhetett a hírhedt ünnepi különkiadás és hogyan szabadította a világra Lucas a filmek sikere nyomán az ajándéktárgy-őrületet.
Az Erő titkai kihagyhatatlan olvasmány mind az eredeti trilógián nevelkedett ősrajongóknak, mind a Csillagok háborújával csak az utóbbi években megismerkedő újonnan megtérteknek.
Adatok
Raktári kód:
801900
EAN:
9789632668246
Eredeti megnevezés:
Secrets of the Force
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
140 x 215 x 52
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
870
Hozzászólások
Herega Zoltán
Herega Zoltán
szeptember 21. 12:43
Válaszolok
Van esély a szerző további könyveinek hazai megjelenésére? (The Fifty Year Mission 1-2, Chevrons Locked, So Say We All, Captains' Log, stb.)
 

Szerző

Edward Gross
Edward Gross
Edward Gross veterán szórakoztatóipari újságíró, aki a film és a televízió iránti gyermekkori szenvedélyét karrierre váltotta. Miközben a The New Voice munkatársainak többsége olyan emberekkel készített interjúkat, mint a diákszenátorok és a tanári kar tagjai, ő a Hofstra Egyetem hallgatójaként olyan emberekkel beszélgetett, mint Neil Simon drámaíró (akit az iskola tiszteletbeli diplomával tüntetett ki); Curtis Sliwa a New York’s Guardian Angelstől; dr.