Nincs engedélyezve a javascript.
Az ogre kertjében
Árfelező hónap!

Az ogre kertjében

Adéle története

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 850.-
Eredeti ár:
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Adele, a fiatal francia nő a társadalmi elvárásoknak megfelelően férjhez megy, gyereket szül, munkát vállal – pedig csak élni szeretne, és csodálatra vágyik. No meg arra, hogy kielégítsék a szexuális vágyait!
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Az ogre kertjében Slimani a vágy labirintusán keresztül vezeti el az olvasókat a magány és az elszigeteltség megértéséhez; illetve az eredetiség – mint közös sorsunk – megtalálásához.”

Indipendent

„Nagyon megragadó. Az író nem mindig abba az irányba viszi a történetet, amit az olvasó várna, de ettől függetlenül lehetetlen letenni, és mindig kifizetődő, ha tovább olvasunk.

Olvasói vélemény (Amazon)

„Ha olyan témájú regényt keresel, amilyet még sosem olvastál, egy jól megírt karakterrel, aki egyszerre szerethető és megvetendő, akkor ez a könyv neked való.

Little Lady Librarian

„Letehetetlen, könnyű olvasmány; és folyamatosan azt fogod találgatni, hogyan alakul Adèle sorsa. Miközben pusztító cselekedetei sokszor lidércesek, olyan karakter is egyben, akivel bárki együtt tud érezni, aki valaha is egy kicsit is elégedetlen volt önmagával.”

Press Association

„Slimani rettenthetetlen író, aki félelmet nem ismerve mutatja be, hogy titkon mi izgatja és tartja félelemben a nőket… Lebilincselő és pszichológiailag gazdag regény; az utolsó oldalai különösen felpezsdítőek. Adèle problémái talán egyértelműek (kóros függősége van), de a frusztráció, amiből ezek származnak, univerzálisak. Ez egy olyan történet, amelyet sok nő át fog érezni.”

Johanna Thomas-Corr – Evening Standard

„Hektikus portréja annak a klausztrofóbiának, amely a házasságból, az anyaságból és a női szexualitás elfojtásának káros következményeiből fakadhat.”

Gwen Smith – Mail on Sunday

„Adèle sok szempontból a mai Madame Bovary.”

The Guardian

Leírás a könyvről
Adele, a fiatal francia nő a társadalmi elvárásoknak megfelelően férjhez megy, gyereket szül, munkát vállal – pedig csak élni szeretne, és csodálatra vágyik. No meg arra, hogy kielégítsék a szexuális vágyait!

Leila Slimani erotikától túlfűtött regénye nem csak egy nimfomániás nő szexuális kalandozásait beszéli el, Az ogre kertjében sokkal inkább a saját testének és vágyainak, valamint a patriarchális normáknak kiszolgáltatott NŐ szenvedéstörténete – mely félelmetes lélektani felismerésekkel jár.
Adatok
Raktári kód:
800129
EAN:
9789635044023
Eredeti megnevezés:
Dans le jardin de l'ogre
Megjelenés:
2021.05.03.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
124 x 183 x 24
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Szerző

letoltes_6.jpg
Leila Slimani
A marokkói születésű Leila Slimani tizenhét éves kora óta él Franciaországban. Nagy sikert aratott már első regényével is (Dans le Jardin de l’Ogre – Az ogre kertjében), amely egy nimfomániás nő történetét meséli el, az Altatódallal pedig elnyerte a Goncourt-díjat, amelyet 1914 óta ítélnek oda az év legjobb francia nyelvű regényének.