Nincs engedélyezve a javascript.
A boszorkányok elveszett könyve

A boszorkányok elveszett könyve

A Mindenszentek-trilógia első kötete

Sorozat:
Jelenleg nem rendelhető
4 199.-
Korábbi ár:
2 800.-
Eredeti ár:
5 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Deborah Harkness első regényét 34 országban adták ki, mindenhol igazi sikerkönyv lett. A boszorkányok elveszett könyve egy ezerötszáz éves vámpír és egy elveszett könyv nyomába eredő boszorkány szellemének története.
Leírás a könyvről
Diana Bishop, az alkímia történetével foglalkozó fiatal történész - aki akarata ellenére lett boszorkány, és azért választotta a tudományos pályát, mert így kíván megszabadulni e terhes örökségtől - az oxfordi Bodley könyvtárban ráakad egy titokzatos, elveszettnek vélt könyvre, az Ashmole 782 névre hallgató kéziratra.

Rajta kívül azonban más túlvilági lények, démonok és vámpírok is ott nyüzsögnek a könyvtárban, és az ő érdeklődésüket is felkelti az eltűnt kötet, mert olyan titkokat sejtenek benne, amelyek meghatározóak lehetnek a teremtmények - azaz a nem-emberek - sorsára nézve. Azt is meg szeretnék tudni továbbá, hogy a boszorkány-történésznő miként bukkanhatott rá erre a kivételes ritkaságra.

A Diana körül gyülekező túlvilági teremtmények központi figurája egy ezerötszáz éves vámpír, Matthew Clairmont, aki mellesleg az oxfordi egyetem professzora és az Angol Tudományos Akadémia tagja. Ők ketten elhatározzák, hogy megfejtik az eltűnt kézirat titkát. Deborah Harkness regénye ennek az izgalmas vállalkozásnak és kettőjük kapcsolatának története.Deborah Harkness (1965-) a Dél-Kaliforniai Egyetem történelemprofesszora. Két jelentős tudományos munkája után ez az első regénye, mely igazi sikerkönyv lett: a megjelenés hetében felkerült a New York Times bestseller-listájára, és eddig 34 országban adták ki.
Adatok
Raktári kód:
714816
ISBN:
9632661919
EAN:
9789632666525
Eredeti megnevezés:
A Discovery of Witches
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
700
Méret [mm]:
151 x 220 x 46
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
790
Hozzászólások
Pados
Pados
2018. december 3. 9:31
Válaszolok
Kedves Katalin,
"A trilógia harmadik része jövő tavasszal lesz kapható de januártól előrendelhető lesz. Látogasd majd a weboldalunkat további hírekért!
Szép napot!"
Nemes Tamás
Nemes Tamás
2019. január 5. 19:09
Válaszolok
Január van, szeretném előrendelni a 3. részt! :-)
Pados
Pados
2019. január 6. 21:49
Válaszolok
Ott a pont!!!!! 😃😃😃😃
 

Szerző

deb_harkness_feature_master_16.jpg
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.